Štýl

Viete aké topánky budú na jar in? Tieto vám doma nesmú chýbať

"Vedeli ste o tom, že mužom pripadajú topánky s nízkymi opätkami asexuálne? "

Diana Vaculová, 18. februára 2015 14:00
Foto: Reserved
Možno to bude pre vás o dôvod viac ísť na nákupy a investovať napríklad do kvalitných lodičiek či sandál, ktoré vám pridajú aspoň päť centimetrov na výške. No a aké sú práve in?

Klasika


Každá, ale naozaj každá dáma by mala mať vo svojom šatníku klasické čierne lodičky. Ideálne také, ktoré nemajú ani príliš ostrý, ani príliš okrúhly špic. Prečo? Tieto topánky sú vhodné takmer na každú príležitosť, vynikne v nich noha a budú in tak ako túto sezónu, tak aj tú ďalšiu. No a ešte jedna vec, skutočne dobrá alternatíva čiernej klasiky je aj béžová.
Foto: Jennyfer


Farebnosť sa vypláca


Čierne či béžové lodičky sú klasika. Ale čo tak trochu zaexperimentovať? To môžete s farebnými lodičkami. Ideálne je, ak siahnete po pastelových odtieňoch. Lososová, modrá či marhuľová sú skvelou možnosťou.
Foto: Reserved


Rovné a hrubé


Milé dámy, reč je o opätkoch. Túto sezónu sú totiž hitom opätky dlhé približne päť až sedem centimetrov, ktoré majú po celej svojej dĺžke rovnakú hrúbku. No a tá hrúbka je teda oveľa hrubšia, než na akú sme boli doteraz zvyknuté.
Foto: Karen Millen


S otvorenou špičkou


Áno, aj tento druh topánok musíte mať. Sú šik, sú zaujímavé a dobre sa kombinujú s vašim lookom, keďže sa hodia aj k sukni aj k rifliam. Celé to je len o vašej fantázií, tak sa nebojte trochu experimentovať.
Foto: F&F


Šik sandále


Okrem lodičiek by ste mali mať vo svojom botníku aj sandále. No nie len tak hocijaké! Ideálne je, ak skúsite opäť experimentovať s farbami alebo vzormi. Prečo? Lebo budú fungovať ako dokonalý doplnok vášho outfitu.
Foto: Marks and Spencer


ODPORÚČAME AJ:
Vyhrajte nad rozštiepenými končekmi vlasov
Mýty o nechtoch: Nie všetko, čo pri manikúre robíte, vám pomáha
Zaľúbený Valentín je tu už čoskoro: Tieto kúsky vám nesmú chýbať
Tieto doplnky úplne zmenia váš vzhľad
Chystáte sa na hory? Týchto päť kúskov vám nesmie chýbať

Komentáre