Štýl

Trend, ktorý musíte skúsiť: Ponožky v lodičkách

"Pred pár rokmi patrili ponožky v lodičkách k najväčším faux pas. To už však dávno nie je pravdou, posledných päť rokov obsadili móla a teraz je čas, aby ste túto kombináciu skúsili aj vy."

Diana Vaculová, 4. marca 2015 12:00
Foto: New Yorker
Nech sa vám to zdá akokoľvek divné, je to tak. Ponožky v lodičkách sa stali trendom. Okrem toho, že môžu rozžiariť váš outfit, vás aj zahrejú, ak ešte vonku nebude úplne ideálne počasie. Takže, prečo to neskúsiť, veď aj mnohé známe osobnosti sa netaja, že si ponožky v sandáloch či lodičkách obľúbili.

Také, čo zahrejú


Vonku ešte stále nie je ideálne počasie, a preto je fajn, ak nájdete v obchodoch hrubé ponožky. Pokojne aj také, ktoré pripomínajú pletené svetre. A áno, aj tie budú vyzerať skvelo v kombinácií so zaujímavými lodičkami. Najmä s tými, čo sú lesklé.
Foto: Reserved, H&M


V jednoduchosti je krása


Mať na nohe ponožky s lodičkami je už samo o sebe dosť extravagantné a ak sa teda ešte úplne necítite na experimenty, siahnite napríklad po jednofarebných ponožkách. No pozor, vyskúšajte aj iné, než len čierne či biele. Ružové, modré, zelené. Dolaďte ich s topánkami, so zvyškom vášho outfitu a nebudete sa stačiť čudovať, ako skvelo budete vyzerať.
Foto: H&M


Rozžiarte váš look


Chcete vyskúšať niečo iné a zaujímavé? Potom sa môžete inšpirovať hviezdami, ktoré sa neboja, čo sa módy týka, odviazať. Na ich nohách by ste pokojne našli vzorované, kvetované či inak výrazné ponožky aj s bláznivými lodičkami. Tak prečo neskúsiť niečo podobné?
Foto: F&F


ODPORÚČAME AJ:
Neviete, čo na seba? Inšpirujte sa štýlom hviezd
Zabudnite na dlhé neforemné vlasy. Vyskúšajte mikádo
Vieme, aké líčenie je trendy v roku 2015
Päť tipov, ako zabrániť tvorbe vrások a vyzerať mlado bez Photoshopu
Tešíte sa na leto? Začnite dopĺňať šatník už teraz

Komentáre