Štýl

Tieto doplnky budú vždy IN. Máte ich všetky?

"Napriek tomu, že sa móda stále vyvíja a módni návrhári prichádzajú každý deň s niečím novým, existujú kúsky, ktoré budú jednoducho vždy in. "

Diana Vaculová, 13. marca 2015 8:00
Ilustračné foto. Foto: Marks and Spencer
Každá žena rada doplní svoj outfit o pekné doplnky. Lenže ktoré sú tie správne? Existujú sezónne, s ktorými v dané obdobie zažiarite. No ak sa až tak nevyznáte v módnych trendoch, potom vsaďte na klasiku, s ktorou určite nič nepokazíte. Prinášame vám päť tipov na doplnky, ktoré budú vždy in. Inšpirujte sa spolu s nami.

Luxusné hodinky
Či už preferujete zlato alebo striebro, každá žena by mala mať doma jedny kvalitné hodinky. Dokonca aj vtedy, ak vám ani nenapadne si na nich pozrieť čas a preferujete mobil či tablet. Luxusné hodinky patria k takým doplnkom, ktoré z vás spravia dámu v sexi outfite.

Ilustračné foto. Foto: New Yorker


Šik pokrývka hlavy
Zakryje nedostatky vašich vlasov, no hlavne z vás spraví divu, ktorá zažiari v dave. Čo je to? No predsa klobúk! Ale nielen tak hocijaký, ideálny je šedý, čierny alebo hnedý. S týmito troma farbami, vhodným materiálom a vhodným strihom nepokazíte naozaj nič.

Ilustračné foto Foto: F&F


Kašmírový šál
Tak veru, šály patria k tým najlepším doplnkom, pretože ak si raz zakúpite kvalitný kašmírový šál, môžete si byť isté, že bude vyzerať skvelo s každým outfitom. Kašmír predbehne všetku lacnú bižutériu či sezónne hity, je to jednoducho nikdy nevymierajúca klasika.

Ilustračné foto Foto: RESERVED


Obyčajné tenisky
Ak aj patríte k lodičkovým či opätkovým typom, majte vo svojom šatníku aspoň jedny pohodlné a šik tenisky. Nejde len o to, že sa v nich oveľa lepšie chodí, no ak si správne skombinujete, môžete okúzliť ešte viac, než s 12-centimetrovými opätkami.

Ilustračné foto Foto: Jennyfer


Mokasíny
Kedykoľvek a kamkoľvek. Mokasíny, najmä tie kožené, skrátka nikdy nebudú prežitkom. Vždy vedie správne podtrhnúť váš outfit a doladiť to, čo treba. S nimi budete vyzerať ako in za každých okolností. Takže, ktorej z vás ešte chýbajú?
Ilustračné foto Foto: H&M


ODPORÚČAME AJ:
Neviete, čo na seba? Inšpirujte sa štýlom hviezd
Zabudnite na dlhé neforemné vlasy. Vyskúšajte mikádo
Vieme, aké líčenie je trendy v roku 2015
Päť tipov, ako zabrániť tvorbe vrások a vyzerať mlado bez Photoshopu
Tešíte sa na leto? Začnite dopĺňať šatník už teraz

Komentáre