Štýl

Ružové kúsky, ktoré nesmú chýbať žiadnej žene: Máte ich?

"Možno ružová nepatrí medzi vaše najobľúbenejšie farby, napriek tomu by ste mali vlastniť tieto triky kúsky. Začítajte sa spolu s nami a zistite viac."

Diana Vaculová, 6. apríla 2015 12:00
Britská modelka Rosie Huntingtonová Whiteleyová pózuje fotografom počas prezentácie svojho nového parfému v londýnskom obchodnom dome 29. januára 2015. Foto: TASR/AP
Mnoho žien si pri ružovej farbe predstaví bábiku Barbie a jej celú výbavu. Do takýchto extrémov, samozrejme, nepôjdeme. Ružová môže byť skutočne trendy, no často na takých kúskoch, kde by ste to ani nečakali. Tu sú naše tri tipy pre vás.

Invisibobble


Hovorí vám niečo tento zložitý názov? Ide o gumičky, no nie len tak hocijaké. Prečo by ste ich mali mať? Hlavným dôvodom je, že perfektne držia vlasy a keď si ich budete dávať dole, nevypadne vám celá hriva, pretože majú tvár telefónnej šnúry, vďaka čomu vás z nich napríklad ani nebude bolieť hlava. Okrem toho nezanechávajú stopy na vlasoch, keď si ich rozpustíte a sú veľmi hygienické, ľahko sa čistia, čím sa stávajú veľmi vhodnými aj pre alergikov. No a ak si zvolíte ružovú, môžete ich nosiť dokonca aj ako doplnok, vďaka ich nezvyčajnému tvaru.

Lak na nechty


Práve na nechtoch môže ružový odtieň dokonale vyniknúť. Dá sa s ním aj dosť dobre pohrať, ak máte laky vo viacerých odtieňoch ružovej, môžete si ich na nechtoch odstupňovať. Bude to pôsobiť veľmi trendy a zároveň romanticky. Čo vy na to? Odvážite sa?
Ilustračné foto. Foto: TASR - Radovan Stoklasa


Vôňa, ktorá očarí
Každá žena by mala vlastniť voňavku ružovej farby. Prečo? Tieto vône zväčša obsahujú ruže, pivonky alebo napríklad vôňu jahôd. Svieže, jemné, ženské. A to je spôsob, akým by mala voňať z času na čas každá žena. Takže ak máte nejakú svoju obľúbenú vôňu, skúste ju občas vymeniť práve za takúto.
Zdroj: elle.cz

ODPORÚČAME AJ:
V kríze vás môže zachrániť kuchyňa: Týchto päť trikov sa oplatí poznať
Tieto topánky budú hitom jari: Máte doma všetky?
Rady nad zlato: Vďaka týmto trikom budete vyzerať vždy skvelo
Vyskúšajte domáci antiperspirant. Bez chémie a s úžasným efektom

Komentáre