Štýl

Rady nad zlato: Vďaka týmto trikom budete vyzerať vždy skvelo

"Odborníci, ktorí sa starajú o dokonalý vzhľad hviezd, sa podelili o triky nad zlato. Inšpirujte sa a budete krásne za každých okolností."

Diana Vaculová, 29. marca 2015 14:00
Ilustračné foto. Foto: TASR - Radovan Stoklasa
Niekedy ani tak nejde o kvalitnú kozmetiku ako o to, aby ste poznali tie správne triky na jej využitie. Odborníci zverejnili tipy, ktoré robia z hviezd také sexice, aké ich máme možnosť vídať. Čo vy na to?

Pozor na farbu na líčka


Používate lícenky? Super. Rozžiaria vám tvár a zvýraznia vaše črty. Pozor však pri výbere ich odtieňov, nechcete predsa pripomínať bábiky Barbie. Aj keď však vyberiete tú správnu farbu, stále sa môže stať, že nebude na vašej tvári vyzerať najlepšie. Dôvodom je spôsob jej nanášania. Ideálne je odložiť bokom všetky štetce na lícenky a jednoducho si farbu na líčkach vytieňovať vďaka vašim rukám. Ľahké a môžete sa spoľahnúť, že nebudete vyzerať umelo.

Tipy pre líčka


Výber rúžov je dôležitý


Každej z vás pristane nejaký iný a každá sa cíti najlepšie v inom odtieni. To je fajn, no niekedy by ste mali prispôsobiť odtiene rúžov tomu, čo máte na sebe. Kontrast farieb totiž môže spôsobiť, že nebudete vyzerať najlepšie, ak si dáte napríklad fialový rúž a oranžové tričko. Ak sa však rúžu nechcete vzdať, nevadí. Postačí aj menšia korekcia za pomoci lesku, ktorý má farebne bližšie k vášmu odevu.

Výber správneho ruža


Nezvyčajné vyžitie kefky


Zubná kefka má aj také využitie, o akom sa vám ani nesnívalo. Čo tak si ňou upraviť vaše obočie? Nech sa vám to zdá akokoľvek vtipné, je to tak. Za pomoci detskej zubnej kefky si ho môžete vytvarovať do požadovaného tvar, potom si naň už len nanesiete lak na vlasy, kefkou po ňom ešte raz prejdete a želaný look je na svete.



Sexi vrkoč


Aj vy milujete konské vrkoče? Tak potom určite poznáte problém s malými vlasmi, ktoré vám po učesaní stoja všade a do všetkých strán, len nie tak, ako by mali. Nevadí, aj na toto máme riešenie. Kefou si ich dajte do ideálnej polohy a potom si na ne naneste tužidlo. To opätovne rozotrite po hlave kefou na vlasy, potom účes upravte ešte rukami a pre istotu môžete tento účes ešte nalakovať.



Matný lak


Používate krycí lak na nechty? Skvelé, no dávajte si pozor pri jeho výbere. Zabudnite na lesklé a siahnite radšej po matných. Dôvod je jednoduchý. Chránia celú manikúru a sú pevnejšie.

Tipy a rady pre nechty


ODPORÚČAME AJ:


Päťdesiat odtieňov ružovej: Tón v tóne je stále IN
Divočina na nohách: Vzory sú späť
Tieto kúsky teraz fičia vo svete, máte ich v šatníku?
Neviete, čo na seba? Inšpirujte sa štýlom hviezd
Zabudnite na dlhé neforemné vlasy. Vyskúšajte mikádo

Komentáre