Štýl

V minulosti boli pohromou, teraz sa nosia: Oprášte tieto beauty triky

"Aj vy ste už niekedy vyskúšali beauty hit, z ktorého sa vykľulo poriadne faux pas? Nevadí, poučte sa a vyskúšajte ich nosiť takto."

Diana Vaculová, 10. apríla 2015 11:00
Ilustračné foto Foto: TASR
Niektoré ozdoby žien sa stanú peknými až časom. Keď sa s nimi naučíme pracovať. My vám prinášame päť takých, na ktoré si určite rady zaspomínate a ktoré sú teraz trendy. Čo vy na to? Vyskúšate ich?

Ozdoby tváre


Nie, nemáme na mysli princeznú a jej zlatú hviezdu. Aj keď si určite spomeniete na podobné ozdoby, ktoré si mnohé dámy zvykli na tvár nalepovať. Ak patríte k extravagantnejším ženám, potom to môžete skúsiť, no v prvom rade by ste mali vedieť, že najlepšie vyzerajú nalepené na kľúčnej kosti. Ďalšia dobrá rada, menej je niekedy viac, a tak si dajte pozor pri ich výbere.

Extrémne gumičky


Spomínate si ešte na roky, keď sa nosili extra veľké gumičky? Potom sa z nich stalo obrovské faux pas a teraz s nimi môžete opäť zažiariť. Stačí, ak si vďaka nim vytvoríte obrovský drdol a vyberiete si také, ktoré majú zaujímavú potlač. Ideálne je, ak sa vám budú hodiť aj ku zvyšku outfitu. Budú tak slúžiť ako perfektný doplnok.

Zvlnené vlasy


Teraz nemáme na mysli bežné lokne. Spomeňte si na časy, keď vám vaše mamy, sestry či kamarátky zapletali plnú hlavu vrkôčikov, ktoré ste nosili niekoľko dní len preto, aby ste dosiahli zvláštny vlnitý look vlasov, ktoré stáli na všetky smery. Teraz sa to samozrejme dá vykúzliť aj za pomoci šikovnej kulmy, no namiesto celej hlavy si vyskúšajte takto natočiť len pár prameňov. Dodá vám to perfektný objem a bude to vyzerať oveľa prirodzenejšie.

Ilustračné foto Foto: TASR/AP Photo


Diskotékový mejkap


Reč je najmä o trblietkach. Zabudnite na pastelové farby, tie sú naozaj out. Ak si stojíte za takýmto extravagantným mejkapom, potom vyskúšajte napríklad hnedé odtiene. Budete pôsobiť oveľa príťažlivejšie a vyspelejšie. Ružové a strieborné trblietky prenechajte radšej iným.

Lesklé verzus matné?


Toť otázka. Rúž či lesk? Nuž, aj keď si mnohé ženy nevedia lesky vynachváliť, teraz sú v popredí určite rúže. Ak chcete lesk predsa len použiť, skúste vsadiť radšej na priesvitné odtiene, ktoré už perám s rúžom dodajú len ten správny šmrnc.
Foto:


Zdroj: cosmopolitan.com

ODPORÚČAME AJ:


V kríze vás môže zachrániť kuchyňa: Týchto päť trikov sa oplatí poznať
Tieto topánky budú hitom jari: Máte doma všetky?
Rady nad zlato: Vďaka týmto trikom budete vyzerať vždy skvelo
Vyskúšajte domáci antiperspirant. Bez chémie a s úžasným efektom

Komentáre