Štýl

Máte problémy s čiernymi bodkami? Zbavte sa ich

"Máte vašu tvár posiatu čiernymi bodkami? Potom musíte vyskúšať naše rady! Začítajte sa spolu s nami a zistite viac!"

Diana Vaculová, 9. apríla 2015 12:00
Starostlivosť o pleť. Foto: TASR
Napriek tomu, že sa môžete dokonale starať o vašu pleť a používať kozmetiku od výmyslu sveta, čiernym bodkám sa občas nevyhnete. My vám však prinášame tipy, ako sa ich účinne zbaviť! Inšpirujte sa spolu s nami.

Citrónová šťava


O blahodarných účinkoch citrónovej šťavy ste už určite počuli. Ale vedeli ste, že vám môže dopomôcť aj pri odstránení čiernych bodiek? Nie? Tak teraz to už viete. Okrem toho funguje aj ako skvelý prostriedok zosvetlenia pokožky, potláča vyrážky a je skvelá aj na spálenú pleť zo slnka. Využiť ju teda môžete tak ako na vnútorné, tak aj na vonkajšie použitie. A buďte si isté, že problémy s pleťou vám ihneď zmiznú!

Ilustračné foto Foto: TASR


Recept z vajíčok


Ďalším vynikajúcim pomocníkom pri boji proti čiernym bodkám je vaječné bielko. Z neho si vytvoríte účinnú masku. Stačí ak bielko opatrne oddelíte od žĺtka, rozmiešate ho na hmotu a pridáte do neho citrónovú šťavu. Potom si už len túto rýchlu masku nanesiete na vašu dokonalé vyčistenú tvár, necháte pôsobiť približne pol hodinku a opláchnete. Na záver vám odporúčame natrieť si pokožku denným krémom, ktorý bežne používate. Vaša pleť bude už po prvom raze vyzerať oveľa lepšie. Vyskúšajte to!

Ilustračné foto Foto: TASR/Pavol Ďurčo

Zdroj: Makeyourlifehealthier

ODPORÚČAME AJ:


V kríze vás môže zachrániť kuchyňa: Týchto päť trikov sa oplatí poznať
Tieto topánky budú hitom jari: Máte doma všetky?
Rady nad zlato: Vďaka týmto trikom budete vyzerať vždy skvelo
Vyskúšajte domáci antiperspirant. Bez chémie a s úžasným efektom

Komentáre