Štýl

Túto jar je dovolené obuť si takmer čokoľvek, vyskúšajte to aj vy

"Tohtoročná jar je iná a ponúka neobmedzené možnosti ako zabezpečiť, aby vaše nôžky mali štýl."

Eva Frantová, 6. mája 2015 14:00
Ilustračné foto Foto: TASR/AP
Každej z nás sa občas stane, že má síce k dispozícii obrovské množstvo topánok, ale ani jedny z nich nezodpovedajú súčasným trendom. Tohtoročná jar je ale iná a ponúka neobmedzené možnosti ako zabezpečiť, aby vaše nôžky mali štýl. Čo tak vyskúšať zopár modelov z našej ponuky?

Klasicky a v suchu


Sú s nami už niekoľko generácií, ale ešte nikdy neboli také štýlové ako túto sezónu. Ak chcete byť in a hlavne udržať vaše nôžku v suchu aj počas upršaných jarných dní, siahnite po páre vzorovaných gumákov, ktoré sa hodia takmer ku každému outfitu.

Trendy gumáky Foto: www.topofmind.sk


Hlavne pohodlne


Tenisky sú kúskom šatníka, ktorý nikdy nevyjde z módy a má nespočetné množstvo využití. Ak chcete byť trendy a svieža, rozhodnite sa pre ich kvietkovanú alternatívu. Nielenže tak zlepšíte náladu sama sebe, i vaše okolie tento jemný rozdiel určite ocení.

Pohodlné tenisky Foto: www.topofmind.sk


Lodičky tak trochu inak


To čo bolo ešte donedávna „out“ sa opäť vracia do módy i keď s menšími úpravami. Ak už máte dosť klasických nevýrazných lodičiek, stavte na nevšednú novinku v podobe otvorenej špičky a originálneho riešenia v oblasti priehlavku. Už na prvý pohľad si tieto lodičky zamilujete kvôli ich krásnemu dizajnu a vaše nohy sa vám za ich vzdušnosť a ľahkosť isto odvďačia.

Zmyselné lodičky Foto: www.topofmind.sk


Staré dobré balerínky


Už niekoľko rokov sa na uliciach s prvými jarnými lúčmi objavujú i nestarnúce balerínky. V rôznych veľkostiach, tvaroch či farbách. Nie je však balerínka ako balerínka a túto jar uspejete jedine v jednofarebných prevedeniach tejto šikovnej a pohodlnej obuvi. Stavte na bielu, ružovú či tmavomodrú. To sú farby, ktoré z vás spravia „bohyňu jari“.

Nestarnúce balerínky Foto: www.topofmind.sk


ODPORÚČAME AJ:
Chcete svojim vlasom dodať jedinečný objem? Poradíme vám ako
Neodolateľne sexi vďaka káve? Tu je recept
Máte preplnenú skriňu? Staré veci nemusíte vyhodiť
Zvýšte svoju príťažlivosť: Jednoducho a lacno to dokáže každá žena

Komentáre