Štýl

Máte preplnenú skriňu? Staré veci nemusíte vyhodiť

"Určite to poznáte. Plná skriňa oblečenia, ktoré z rôznych dôvodov nenosíte. Inšpirujte sa našimi štyrmi radami a využite svoje kúsky ešte raz. "

Tomáš Kušnír, 26. apríla 2015 10:00
Ilustračné foto. Foto: TASR/AP

Predajte ho


Najlepším spôsobom, ako sa najlepšie zbaviť starého oblečenia, je predať ho. Ak sú vaše kusy oblečenia v nepoškodenom stave a máte pocit, že by si ich niekto mohol kúpiť, dajte ich na bazár. Je dôležité, ako oblečenie odfotíte, pretože prostredie môže urobiť veľmi veľa. Ani v módnych magazínoch nie sú šaty na škaredých modelkách v chatrčiach. Aj keď ste svoje bývalé obľúbené tričko kúpili za hriešnu cenu, určite ho ponúknite so zľavou. Najlepšie je navrhnúť cenu dohodou.

Vytvorte niečo nové


Zužitkujte svoje staré handry. Máte v šatníku nohavice, ktoré sú vám krátke? Žiadny problém. Odstrihnite z nich a môžete z nich vytvoriť nohavice do teplých dní. Ak máte roztrhanú košeľu, urobte tam aj ďalšie diery. Veľmi populárne je urobiť z košele šaty.

Zdroj: youtube

Potešte svoje priateľky


Ak ste pribrali, prípadne sa vám zmenil vkus, nemôžete sa na ten hnus pozerať, darujte oblečenie svojim priateľkám. Každý má takú známu, ktorá prijme akýkoľvek kus odevu, pretože ide o oblečenie. V prípade, že je vám šatstvo malé, môžete ho poslať ďalej aj v rodine. Módne kúsky sú v dnešných časoch drahé, a tak všetci radi privítajú materiálnu pomoc.

Vráti sa to


Retro štýl nebol nikdy populárnejší ako v týchto časoch. Minulý rok sa vrátili rifľové bundy a na ulici bolo ťažké nestretnúť človeka odetého v denime. Ak máte pocit, že to tričko je naozaj zlé a nemoderné, odložte ho niekde, kde ho nevidíte. Ocení to aj generácia, ktorá príde po vás. Mladé dievčatá prahnú po vintage a retro kúskoch a po svojej babičke by nosili takmer všetko.

ODPORÚČAME AJ:
Rifľovina ovládla jar: Tieto kúsky vám v šatníku nesmú chýbať
Päť tipov ako dodať rozpusteným vlasom poriadny šmrnc
Máte už plavky na leto? Päť tipov na tie, ktoré sa stanú hitom sezóny
Zvýšte svoju príťažlivosť: Jednoducho a lacno to dokáže každá žena
Ružové kúsky, ktoré nesmú chýbať žiadnej žene: Máte ich?

Komentáre