Štýl

Neodolateľne sexi vďaka káve? Tu je recept

"Nie je káva ako káva. Niektorá vás preberie, iná vo vás prebudí zmyselnú šelmu "

Zuzana Onufer, 2. mája 2015 11:00
Ilustračné foto. Foto: TASR/Pavel Neubauer
Pripravujete si každé ráno kávu, ktorej hlavnou úlohou je dostať vás z vyhriatej postele do práce? Ak si však do nej primiešate vybrané kúzelné ingrediencie, stanete sa zaručene stredobodom pozornosti vašich mužských kolegov. Prísady, ako je maca, kakao a škorica využívali už naši starovekí predkovi na podporu libida. A keď to fungovalo predtým...

Každá zložka vašej novej sexi kávy má svoj význam. Urobí s vaším organizmom, doslova divy.

MACA


Rastlina, ktorú poznali a využívali už Aztékovia. Jej konzumácia podporuje v tele tvorbu enzýmov, ktoré udržujú vaše hormóny v správnej rovnováhe. Koreň rastliny rozdrvený na prášok pomáha zvyšovať výkonnosť a plodnosť. Predáva sa ako afrodiziakum, pretože zvyšuje libido.

Kakao


Čisté prírodné kakao pôsobí ako stimulant. Rozprúdi vám krv v žilách, vaše telo začne uvoľňovať serotonín, čo zvyšuje vašu dobrú náladu. Journal of Sexual Medicine publikoval štúdiu, ktorá zistila, že ženy, ktoré jedli denne čokoládu, dosiahli vyššie hodnoty sexuálneho indexu, čiže vyzerali atraktívnejšie, než ich kolegyne, ktoré si sladkú kakaovú pochúťku odopierali.

Škorica


Nabije vás energiou do celého dňa, obsahuje aj látky, ktoré zvyšujú prietok krvi do všetkých orgánov. Pomáha tiež udržiavať zdravú, čistú a pevnú pleť.

Med


Zvyšuje výdrž, jeho enzýmy povzbudzujú rozkoš. Má dokonca pozitívny vplyv aj na plodnosť. Mimochodom názov medové týždne čerstvých novomanželov nevznikol len tak pre nič za nič.

Kokosové mlieko


Zabezpečuje prirodzenú rovnováhu hormónov v tele a zvyšuje sexuálny apetít. Je plné zdravých tukov, ktoré vám dodajú dostatok energie pre vaše intímnosti.

Príprava sexi kávy


Na prípravu kávy s týmito piatimi zázračnými prísadami budete potrebovať ručný mixér a päť minút vášho času. Nalejte najprv 2/3 šálky horúcej kávy do nádoby, pridajte lyžicu kakaa, dve lyžice kokosového mlieka, jednu lyžičku medu a pol lyžičky škorice. Všetko dobre premiešajte, aby bola káva nadýchaná. Prelejte do šálky a nakoniec posypte lyžičkou maca.

Doprajte si túto afrodiziakálnu pochúťku aspoň raz týždenne. Vychutnajte si pomaly každý dúšok magickej kávičky a užívajte si naplno svoj sexi deň plný túžobných pohľadov mužov. Šťastný lov, dámy.

Zdroj: yourtango.com

ODPORÚČAME AJ:
Chcete svojim vlasom dodať jedinečný objem? Poradíme vám ako
Päť tipov ako dodať rozpusteným vlasom poriadny šmrnc
Najštýlovejšie nechty tejto jari: Tri tipy, ako ich mať
Máte preplnenú skriňu? Staré veci nemusíte vyhodiť
Päť tipov, ako byť stopercentne príťažlivá, bez ohľadu na tvar očí

Komentáre