Štýl

Tetovanie na ženskom tele: Čo naň hovoria muži?

"Neviete sa rozhodnúť, aký vzor by sa vám hodil a čo naň poviete o päťdesiat rokov? Pýtali sme sa za vás a verte či nie, tetovanie má svojich odporcov i priaznivcov."

Eva Frantová, 13. mája 2015 14:00
Ilustračné foto Foto: TASR/AP
Chcete na sebe niečo zmeniť a ostrihanie či zafarbenie vlasov vám nestačí? Rozmýšľate nad tetovaním, ale nie ste si istá, či je to naozaj dobrý nápad a čo by na to asi povedalo okolie? Neviete sa rozhodnúť, aký vzor by sa vám hodil a čo naň poviete o päťdesiat rokov? Pýtali sme sa za vás a verte či nie, tetovanie má svojich odporcov i priaznivcov. A práve muži sa radia medzi tých druhých. Preto je iba na vás ako sa rozhodnete!

Čo hovoria ženy?


Karolína (25): Mne osobne sa to nepáči. Nikdy som sa nad tým hlbšie nezamýšľala, pretože v tom nevidím význam. Pripadá mi to ako cudzí zásah do tela, niečo umelé, čo tam nemá čo hľadať. A neviem, či sa mi niečo, čo si teraz vyberiem, bude páčiť aj o desať rokov. Tým ale samozrejme nechcem povedať, že sa iným ženám nemôže hodiť.

Diana(21): Ja by som si tetovanie nikdy nedala, pretože viem, ako rýchlo ma omrzel piercing a myslím si, že rovnako rýchlo by ma omrzelo aj toto. Vkus sa mi mení rovnako rýchlo ako sa mením ja sama a takej veci ako je tetovanie sa len tak ľahko nezbavím.

Lucia (20): Ja si chcem dať tetovanie. Síce také miniatúrne a nenápadné, ale chcem ho. Je v tom kus umenia, ale aj rebélie. Ak mám byť konkrétna, chcela by som taký malý obrys srdca niekde na kľúčnu kosť.

Viktória (21): Tetovanie by som si zrejme nedala. Mám rada, keď je telo nepoškodené. Aj keď je pravda, že sa mi páčia niektoré vkusné a hlavne nenápadné tetovania a niektorým ľuďom sa aj hodia. Na sebe si ho však neviem predstaviť.

Ilustračné foto Foto: TASR/AP


A čo si o našom potetovanom tele myslí opačné pohlavie?



Igor (22): Myslím si, že ženské tetovanie je neuveriteľne sexi. Možno je to len tým, že som naň zaťažený, ale žena, ktorá má telo ozdobené tetovaním ma zaujme na prvý pohľad. Nikoho samozrejme nenútim rozhodnúť sa pre tetovanie, ak s tým nie je uzrozumený. Ani ja by som neurobil to, čo nechcem.

Tomáš (24): Mne sa tetovanie na ženskom tele páči, pokiaľ je vkusné a nepokrýva veľkú časť tela. Ohľadne motívu nemám žiadne konkrétne priority, ale ak mám pravdu povedať, na trupe alebo tvári sa mi nepáči vôbec. Tetovanie na rukách či nohách mi nevadí vôbec a ak by bolo na nejakom intímnom miestečku bol by som viac než nadšený.

Ľudovít (23): Na určitých partiách je to sexi, ale záleží od typu ženy. Napríklad na členku alebo zápästí či nad zadkom je to neuveriteľné. Nemám nejaký konkrétny motív, ale malo by to byť niečo nevulgárne. Možno je to stereotyp, ale keď vidím ženu s tetovaním pomyslím si, že je dobrá v posteli.

ODPORÚČAME AJ:
Stránite sa šatám kvôli svojej postave? Chyba
Výber svadobného účesu: Zábava alebo nočná mora?
Túto jar je dovolené obuť si takmer čokoľvek, vyskúšajte to aj vy
Chcete svojim vlasom dodať jedinečný objem? Poradíme vám ako

Komentáre