Štýl

Stránite sa šatám kvôli svojej postave? Chyba

"Že vám zimné polihovanie pridalo na váhe a vy sa hanbíte vyjsť v krátkych šatočkách na ulicu? Už nemusíte. "

Eva Frantová, 11. mája 2015 7:00
Ilustračné foto Foto: TASR/AP
Prvé jarné lúče a nadchádzajúce letné mesiace sú ako stvorené na to, aby sme prevetrali skrine a vytiahli z nich ľahké vzdušné kúsky v podobe šiat či sukní. Že vám zimné polihovanie pridalo na váhe a vy sa hanbíte vyjsť v krátkych šatočkách na ulicu? Už nemusíte! Presvedčíme vás o tom, že na každú postavu existujú ideálne šaty!

Milované „puzdro“


Ilustračné foto Foto: www.topofmind.sk

Aspoň tak je vnímané očami mužov, ktorí sa kombinácie puzdrových šiat a lodičiek na vysokom opätku nikdy neprejedia. Tento typ šiat však nie je pre každého, keďže doslova obopína telo a odhaľuje nielen jeho pozitíva, ale i nedostatky. Preto by sme ho odporúčali hlavne dámam, ktoré sa neboja ukázať veľkosť svojho pozadia.

Široká a svieža


Ilustračné foto Foto: www.topofmind.sk

Tak by sa dala nazvať typická skladná sukňa na šatách, ktoré sú túto jar viac než len obľúbené. Ak chcete zakryť širšie stehná či zadok, práve ony sú pre vás tá správna voľba. Ak navyše zvolíte ten správny výstrih, vaše sebavedomie vďaka množstvu komplimentov neuveriteľne stúpne.

Dlhšie nič nepokazia


Hanbíte sa za svoje nedokonalé nohy až natoľko, že si netrúfate na nič iné než nohavice? Aj pre vás je tu spomedzi šiat riešenie. Dlhé šaty, ktoré vám budú až po členky poľahky zakryjú to, čo nechcete, aby bolo vidieť a zároveň vám ponúknu vzdušnosť a ľahkosť, ktorú od šiat očakávate.

ODPORÚČAME AJ:
Túto jar je dovolené obuť si takmer čokoľvek, vyskúšajte to aj vy
Výber svadobného účesu: Zábava alebo nočná mora?
Rifľovina ovládla jar: Tieto kúsky vám v šatníku nesmú chýbať
Máte už plavky na leto? Päť tipov na tie, ktoré sa stanú hitom sezóny

Komentáre