Štýl

Zvodná a sexi? Zabudnite na podprsenku

"My vo Webmagazíne vieme, že i „zabudnutie podprsenky“ doma na vešiaku vie narobiť divy. Aj to však má svoje pravidlá, ktoré vám s radosťou ozrejmíme."

Eva Frantová, 29. mája 2015 12:00
Ilustračné foto Foto: TASR/AP
Z každej strany módneho časopisu na vás pozerajú celebrity, ktoré sa nehanbia poodhaliť hociktorú časť svojho tela, prsia nevynímajúc, a pôsobia pri tom neuveriteľne sexi. Chceli by ste i vy občas zaexperimentovať, ale nemáte odvahu? Žiadny problém, nemusíte hneď bežať nahá na ulicu. My vo Webmagazíne vieme, že i „zabudnutie podprsenky“ doma na vešiaku vie narobiť divy. Aj to však má svoje pravidlá, ktoré vám s radosťou ozrejmíme.

Všetko na tom správnom mieste


Nemyslíme tým doslova použitie lepiacej pásky na vašom hrudníku, ak však vaše prsia nie sú dosť pevné, voľné tielko im na pevnosti nepridá a môže sa stať, že budete pôsobiť vulgárne. Dôležitá je preto i voľba správneho topu a sebakritika. Stojace bradavky sú totiž sexi, ale nie ak sa nachádzajú takmer pri pupku.

Ilustračné foto Foto: TASR/AP


Menej je niekedy viac


Veľkú pozornosť by ste mali venovať aj blúzke či tričku, ktoré si na danú príležitosť oblečiete. Príliš vzorovaný top, alebo naopak priesvitné materiály nie sú na túto príležitosť absolútne vhodné. Vaše prsia budú totiž bez podprsenky najlepšie vyzerať pod materiálmi tmavej alebo jednotnej farby. Budete tak pôsobiť zároveň odhalene i tajomne.

Buďte prefíkaná


Táto rada platí hlavne pre dámy s väčšími prsiami. Existujú totiž triky, vďaka ktorým budú vaše prednosti vyzerať ako bez podprsenky, vy si však budete užívať podporu skvelého hodvábneho materiálu jemnej podprsenky vyrobenej tak, aby tesne obopínala pokožku a nebolo ju vidieť ani pod jemnými materiálmi. Kde sa dá tento zázrak zohnať? V každom lepšom obchode so spodnou bielizňou vám personál určite šikovne poradí. Tak smelo do toho! Nebojte sa ukázať svoje prsia – nie je na tom nič vulgárne, práve naopak, sexappeal z vás bude priam sršať.

Zdroj: stylebook.de

ODPORúČAME AJ:
Toto leto zažiarite jedine s metalickým tetovaním
Zvodná ako z Festivalu v Cannes? Vieme, v ktorých šatách zažiarite
Chcete vyzerať mlado? Nediétujte
Zdravé a krásne nechty? Nie je to až také ťažké, ako si myslíte

Komentáre