Štýl

DIOR radí: Okrúhle plecia a plné prsia, ukážte ich aj vy

"Jún je ako stvorený na oslavy všemožného druhu, konajúce sa pod holým nebom. Ak náhodou neviete, aké šaty si na túto príležitosť vybrať, stavte na nestarnúci názor pána Christiana Diora."

Eva Frantová, 22. júna 2015 16:00
Foto z filmu Dior a ja Foto: ASFK
Jún je ako stvorený na oslavy všemožného druhu, konajúce sa pod holým nebom. Či už ide o svadby alebo narodeninové oslavy, na ktorých budete zastávať rolu najlepšej priateľky, organizátorky, či nebodaj družičky, šaty musia odzrkadľovať čaro vašej osobnosti. Ak náhodou neviete, ako nato, stavte na nestarnúci názor pána Christiana Diora a ukážte svoju ženskosť.

Útly pás


Len máloktorá z nás sa môže pýšiť dokonalými ženskými mierami, ktorými oplývajú modelky svetových značiek. Práve preto by sme sa však mali naučiť pracovať s tým, čo máme. Šaty, ktoré sú zúžené v páse alebo tento efekt napodobňujú použitím jemného opaska, sú tou najlepšou voľbou ako zženštiť vašu postavu. Odhalia sa tým totiž vaše krivky, medzi inými i pás, ktorý patrí medzi najobľúbenejšie časti ženského tela z pohľadu mužov.

Foto z filmu Dior a ja Foto: ASFK


Foto z filmu Dior a ja Foto: ASFK


Sukňa ako balkón

I keď väčšina z vás by z dôvodu praktickosti radšej siahla po dlhej spustenej sukni, ktorá nezaberá veľa priestoru a je nadmieru praktická, skúste sa odlíšiť a zvoliť radšej oblú a vzdušnú balónovú sukňu. Tento typ, ak je doplnený zaujímavým vzorom, vie aj z toho najväčšieho škaredého káčatka urobiť dámu.

Foto z filmu Dior a ja Foto: ASFK


Foto z filmu Dior a ja Foto: ASFK


Ženské plecia


Mužov odjakživa fascinovali nahé ženské prsia. Nešlo až tak o kypiaci dekolt, ako o krásnu nahú šiju, na ktorú dopadá zopár spustených vlasov. Preto práve takýto typ šiat dokáže s mužmi narobiť divy. Verte či nie, plecia sú jednou z našich najväčších zbraní, tak prečo ich neukázať? Niekedy je menej viac a jednoduché šaty sú práve to, čo z vás urobí hviezdu večera.

Foto z filmu Dior a ja Foto: ASFK


ODPORÚČAME AJ:
Päť spôsobov, ako chrániť vaše vlasy pred slnkom
Poznáte už nový trend na nechty? Angelina Jolie si ho zamilovala
Brady sú nehygienické, zbavte sa ich
Štýlovo prirodzené vlny tu a teraz? Stavte na morskú soľ

Komentáre