Štýl

Klobúky sú opäť v móde: Na kráľovských dostihoch o tom vedia svoje

"Staňte sa klobúkovou maniačkou i vy. S výberom toho správneho vám hravo pomôžeme."

Eva Frantová, 19. júna 2015 14:00
Jackie St Clairová pózuje s klobúkom v tvare motýľa počas prvého dňa kráľovských konských dostihov v Ascote 16. júna 2015. Foto: TASR/AP
Ak ste si mysleli, že túto sezónu sa pokrývky hlavy nenosia, ste na omyle. Toto leto sa nesie v znamení: čím väčšie, tým lepšie! Potvrdiť vám to môžu i návštevníčky konských dostihov v Británii, ktoré sa jednoznačne nenechali zahanbiť a predviedli to najlepšie zo svojho „klobúkového šatníka“. Staňte sa klobúkovou maniačkou i vy. S výberom toho správneho vám hravo pomôžeme.

Mega kvety


Najviac zo všetkého sa tento rok nosia kvety. V akejkoľvek podobe či veľkosti, hlavne nech hýria farbami, a tým váš celkový outfit bez veľkej námahy oživia. Pokúste sa len zladiť jednotlivé časti farebne, aby ste nepôsobili ako kanárik a budete zaručenou hviezdou večera.

Návštevníčka pózuje s klobúkov z kvetov počas druhého dňa kráľovských konských dostihov v Ascote 17. júna 2015. Foto: TASR/AP


Návštevníčka pózuje počas druhého dňa kráľovských konských dostihov v Ascote 17. júna 2015. Foto: TASR/AP


Návštevníčka pózuje počas druhého dňa kráľovských konských dostihov v Ascote 17. júna 2015. Foto: TASR/AP


Niečo zo zvieracej ríše


Ak nie ste práve vyznávačkou kvetových vzorov, vyskúšajte svoj klobúčik ozdobiť jemným motýľom, či vážkou. Okrem toho, že budete originálna, ich krídla vám vytvoria ten pravý tieň, ktorý vás zaručene ochráni pred úpalom či horúčavou.

Niečo šialené


Dámam, ktorým odvaha určite nechýba by sme naopak odporučili vyskúšať jemnú extravaganciu. Buďte originálna a vytvorte si z klobúka jemný dáždnik alebo malý "satelit". V očiach ostatných budete neprehliadnuteľná, tým sme si stopercentne istí. Ak si navyše s klobúčikom zladíte i vršok vášho oblečenia, bude jasné, že sa naozaj ničoho nebojíte a váš klobúkový výber nebol len ťahom do prázdna.

Návštevníčka pózuje počas druhého dňa kráľovských konských dostihov v Ascote 17. júna 2015. Foto: TASR/AP


ODPORÚČAME AJ:
Brady sú nehygienické, zbavte sa ich
Poznáte už nový trend na nechty? Angelina Jolie si ho zamilovala
Päť spôsobov, ako chrániť vaše vlasy pred slnkom
Zvádzajte perami: Stačí si vybrať ten správny rúž

Komentáre