Štýl

Prší, prší len sa leje? Noste trendy dáždnik

"Ktorý je ten pravý? Aj dáždniky môžu byť módne."

Eva Frantová, 19. októbra 2015 14:00
Ilustračné foto Foto: TASR/AP
Jeseň naša milovaná. Okrem padajúceho lístia a rannej hmly sa môžeme tešiť i na neustále prehánky, ktoré nie sú práve najpríjemnejším začiatkom dňa. Ak sa však pred nimi chcete chrániť, neostáva vám nič iné, ako siahnuť v najbližšom obchode po dáždniku.
Ktorý je však ten pravý? Aj dáždniky môžu byť módne.

Čím väčší, tým lepší


Keď už ide o dáždnik, nenechajte sa odradiť veľkosťou a tým, že ho niekde zabudnete či stratíte. Túto sezónu sa nosia veľké, dokonca sa dá povedať, čím väčšie, tým lepšie. Nielenže vás totiž ochránia pred nežiadúcimi kvapkami vody, ale navyše vyzerajú dokonale.

Volániky sú v kurze


Ak sa rozhodujete medzi jednoduchým typom alebo tým výraznejším, určite sa rozhodnite pre druhú variantu. Volániky či strapce sa teraz predsa nosia na všetkom a ak tým upútate na svoj dáždnik aspoň trošku pozornosti, v sekunde sa môžete stať kráľovnou upršaného dňa. Dajte však pozor, aby ste to neprehnali. Príliš výrazný dáždnik sa veľmi ľahko môže pobiť s prvkami na oblečení.

Priesvitný? Prečo nie?


Ak naozaj túžite po niečom neobyčajnom, siahnite po priesvitnom modely. Nič nad vami nebude, svet bude oveľa svetlejší a padajúce kvapky vám pripravia nádherné divadlo. Tak sa potešte, svet dáždnikov nemá hraníc. Všetko okrem pršiplášťa, ktorý by len zbytočne zakrýval váš nový jesenný outfit, je predsa dovolené.

ODPORÚČAME AJ:
Túto jeseň vládnu matné rúže: Ktorý sa k vám najviac hodí?
Chcete nové džínsy? Túto sezónu letia jedine roztrhané
Pred jesenným vetrom sa treba chrániť, máte už maxi šál?
Opálenie v októbri: Vyrieši to za vás bronzer

Komentáre