Štýl

Túto jeseň vládnu matné rúže: Ktorý sa k vám najviac hodí?

"Obdobie výrazných a šťavnatých leskov je už dávno preč. Ak chcete byť v tomto chladnom období naozaj trendy, siahnite v obchode po najhorúcejšej novinke tejto sezóny – matnom rúži. "

Eva Frantová, 14. októbra 2015 14:00
Ilustračné foto Foto: TASR/AP
Balzam, rúž či lesk, to je základná výbava každej z nás. Túto jeseň však naozaj záleží na tom, ktorý z týchto produktov si zvolíte. Obdobie výrazných a šťavnatých leskov je totiž už dávno preč a ak chcete byť v tomto chladnom období naozaj trendy, siahnite v obchode po najhorúcejšej novinke tejto sezóny – matnom rúži.

Fuksiová vládne svetom


Ak máte prirodzene bledšiu pokožku, naozaj tmavým rúžom nič nepokazíte. Rozhodnite sa pre farbu, ktorá najviac vyzdvihne vaše črty, akou napríklad tmavá fialová, či dokonca hnedá. Možno sa vám táto kombinácia zdá nezvyčajná, opak je však pravdou. Túto jeseň sa všetko prirozdené naozaj nosí.

Stará dobrá červená


Nechcete príliš experimentovať a tmavé rúže vám prídu prehnané? Skúste starú dobrú klasiku a rozmaznávajte vaše pery vrstvou tmavého či tehlovo červeného rúžu. Tento kúsok z módy určite nikdy nevyjde a ak ste stihli počas leta nabrať i trošku farby, odtieň z nádychom oranžovej bude na vás vyzerať absolútne neskutočne.

Ružová nielen pre barbiny


Ak ste predsa len nerozhodná a nechcete veci zbytočne prehnať, pastelové farby vás zachránia. Ružová síce nie je absolútnym hitom, nič ňou však nepokazíte. Rozhodnite sa ale pre matné farby, ktoré na vašej pleti skvele vyniknú a nebudú pôsobiť lacno. Postarajte sa o svoje pery i na jeseň. To, že je vonku chladno a upršane predsa neznamená, že nemôžete byť krásna.

ODPORÚČAME AJ:


Chcete nové džínsy? Túto sezónu letia jedine roztrhané
Perfektné vlasy aj v daždi? Poradíme
Pred jesenným vetrom sa treba chrániť, máte už maxi šál?
Opálenie v októbri: Vyrieši to za vás bronzer

Komentáre