Štýl

Lady Gaga, upír či strašidlo: Za čo sa tento rok prezlečiete vy?

"Ak ste sa ešte nerozhodli, v čom tento rok oslávite túto jedinečnú noc, máme pre vás zopár nenahraditeľných tipov."

Eva Frantová, 30. októbra 2015 12:00
Ilustračné foto Foto: TASR/AP
Halloween sa nám blíži závratnou rýchlosťou a s ním i party, na ktorých samozrejme nesmiete chýbať. Ak ste sa ešte nerozhodli, v čom tento rok oslávite túto jedinečnú noc, máme pre vás zopár nenahraditeľných tipov.

Upíry sú stále in


Podliate krvavé oči, červené pery a zvodný pohľad. Tento druh halloweenskeho kostýmu patrí v poslednej dobe medzi tie najpopulárnejšie. Upíria melodráma je možno už za nami, málokto sa však pre túto krvilačnú, no pritom sexi beštiu opäť nerozhodne. Odpoveď na otázku prečo, je jednoduchá, upíry a vlkolaci predsa nikdy nevyjdú z módy.

Lady Gaga to vyrieši za vás


Táto megahviezda, ktorá ešte stále dokáže prekvapiť svojím vzhľadom je pri výbere halloweenskeho kostýmu tou správnou voľbou. Je výstredná, absolútne nekonvenčná a nikdy neviete, s čím novým zase príde. Preto ak chcete na halloweenskej party naozaj zahviezdiť, rozhodne si vyberte niečo zo šialeného šatníka tejto popovej divy.

Aj obyčajné je niekedy výnimočné


Ak už naozaj neviete, akú kombináciu si zvoliť, vyskúšajte ísť na to jednoducho. Zmeňte účes, vymeňte džínsy za sukňu či obnosené čižmy za lodičky. A ak máte aspoň trošku odvahy a času, nechajte sa inšpirovať našim predchádzajúcim článkom a nechajte vyniknúť svoje nechtíky. Obdivovateľov si nájdu všade, to vám garantujeme.

ODPORÚČAME AJ:
Baby hair prichádzajú do módy: Čo na ne hovoríte vy?
Ako oživiť kabát z minulej sezóny? Jednoducho
Prší, prší len sa leje? Noste trendy dáždnik
Viac než len bio: Vyskúšajte kozmetiku pre vegánky

Komentáre