Štýl

Sukňa ako z autoumyvárne? Nechajte sa uniesť trendom neskorej jesene

"Novinkou vo svete sukní je niečo, čo vás absolútne zaskočí. Samozrejme v dobrom slova zmysle."

Eva Frantová, 10. novembra 2015 9:00
Ilustračné foto Foto: TASR/AP
Nie ste sukňový typ, ale predsa by ste rady vyskúšali niečo nové? Možno nikdy nebudete zástankyňou miniukní či tej decentnejšej verzie siahajúcej až pod kolená, niečo sa však nájde i pre vás. Novinkou vo svete sukní je totiž niečo, čo vás absolútne zaskočí. Samozrejme v dobrom slova zmysle.

Nie len tak obyčajná kefa


Suknička, ktorá je úplne iná ako všetky ostatné sa vyznačuje hlavne svojím svojským tvarom. Jednotlivé časti sú dole postrihané a naskladané jedna na druhej a tak vytvárajú tvar podobný kefám v autoumyvárni. Nebojte sa, nejde o nič šialené, možno len návrhárom ušli nožnice a tento trend sa neuveriteľne uchytil.

S čím ju kombinovať?


Keďže táto sukňa sama o sebe púta neuveriteľnú pozornosť, netreba ju kombinovať s príliš výraznými prvkami. Skúste zvoliť niečo jednoduché, klasické a tradičné. Či už to bude tričko, košeľa alebo sveter, to je len na vás. Najdôležitejšie je, aby ste omylom nepokazili celý efekt i celkový dojem z nového kúsku vášho šatníka.

Dlhá či krátka?


Ak sa neviete rozhodnúť, aká veľkosť je pre vás ako stvorená, experimentujte. Vezmite si do kabínky krátke i dlhé variácie a kombinujte, čo sa vám najviac hodí. Možno v sebe objavíte dračicu, ktorá na krátke sukne už nedá dopustiť. Pri nových trendoch predsa nikdy neviete, ako to nakoniec dopadne. Možno sa ich už nebudete môcť vzdať.

ODPORÚČAME AJ:
Budúca mamička? Neskrývajte bruško, je sexi
Krásne nechty aj po Haloweene? Vieme, ako na to
Neuveriteľné: Džínsy pre budúce mamičky sú opäť v móde
Lady Gaga, upír či strašidlo: Za čo sa tento rok prezlečiete vy?

Komentáre