Štýl

Budúca mamička? Neskrývajte bruško, je sexi

"Stačí zopár kúzelných rád a štýlová mamička je na svete."

Eva Frantová, 8. novembra 2015 12:00
Ilustračné foto Foto: TASR/AP
Na jeseň síce nie je vidieť toľko tehuiek ako v lete či na jar, nejaké sa však predsa len nájdu. Ak patríte medzi tie šťastené, Webmagazín vám prináša zopár overených tipov, vďaka ktorým sa vaše tehotenstvo stane oslavou nielen života, ale i módy, a to doslova. Stačí zopár kúzelných rád a štýlová mamička je na svete.

Priesvitné prúžky vyniknú ešte viac


Ak sa nehanbíte či patríte medzi tie odvážnejšie, zvoľte si šaty či top, ktorý obsahuje priesitnú časť na tom správnom mieste. Nebojte sa ukázať bruško, cez priesvitnú látku bude pôsobiť decentne, tajomne a prirodzene. Byť budúcnou mamičkou je predsa ten najväčší dar, vystavujte ho teda s hrdosťou.

Voľnejší top to vyrieši za vás


Nie ste si istá, či na vás obtiahnuté veci budú ešte stále dobre vyzerať? Nenúťte sa do niečoho, čo by vám mohlo spôsobovať diskomfort. Je predsa veľa iných možností, ako zaujať. Ak sa rozhodnete pre voľnejší top, ktorý doplníte nohavicami s vyšším pásom, váš outfit bude priam dokonalý. Top zakryje to, na čo nechcete upútavať pozornosť a nohavice z vás spravia viac než len retrokrásku.

Kúsok bruška vykúka? Perfektné!


Rozhodli ste sa ísť si zabehať, no bruško už nejak neposlúcha a do nohavíc sa mu vôbec nechce? Netrápte ho, kúsok trčiacej pokožky je predsa zvodný, nezáleží na tom, či patrí chudunkej tínedžerke alebo vám. Každé obdobie života je predsa niečim krásne, tak ho prežite s úsmevom na perách a s dávkou sexappealu.

ODPORÚČAME AJ:
Krásne nechty aj po Haloweene? Vieme, ako na to
Neuveriteľné: Džínsy pre budúce mamičky sú opäť v móde
Lady Gaga, upír či strašidlo: Za čo sa tento rok prezlečiete vy?
Obrovské a zvýraznené oči? Stačí naozaj málo

Komentáre