Štýl

Zima sa blíži: Máte už tie svoje rukavice?

"Oživili ste už svoj minuloročný kabát, ale stále vám k tomu niečo chýba? Možno preto, že ešte stále nemáte tie pravé rukavice."

Eva Frantová, 11. novembra 2015 14:00
Ilustračné foto Foto: TASR/AP
Každým dňom sa viac a viac približujeme ku kratším a studeným decembrovým dňom. Ste však na ne dostatočne pripravená? Oživili ste už svoj minuloročný kabát, ale stále vám k tomu niečo chýba? Možno preto, že ešte stále nemáte tie pravé rukavice, v ktorých by sa vaše nežné rúčky cítili ako v bavlnke. Aké sa však budú túto sezónu najviac vynímať?

Krátke či dlhé?


Ak ste nikdy nevyskúšali dlhú verziu rukavíc, teraz je na to ten správny čas. Dĺžka siahajúca až po lakte, či nebodaj za ne sa totiž tento rok nosí nielen ako doplnok k spoločenským šatám. Pokojne si oblečte váš kabátik a v obchode sa porozhliadnite po poriadne dlhých rukavičkách. Niet nad to, keď módny doplnok pôsobí jedinečne a zároveň je i teplý.

Fialová či hnedá, vyberte si sama


Farbami tejto zimy sú hlavne zemité tóny hnedej. Všetko čo vám pripomína prírodu či rastliny sa teraz nosí. Táto farba sa veľmi ľahko skombinuje s farbou vášho kabátu, či už je to čierna alebo žltá. Rôznofarebné kombinácie sú samozrejme povolené. Tohtoročná zima totiž fantázii medze nekladie.

Koža, koža a ešte raz koža


Najdôležitejší pri výbere vašich budúcich rukavíc je ten správny materiál. Semišom nič nepokazíte, ale ak chcete byť túto sezónu naozaj in, rozhodnite sa radšej pre kožené materiály. Pôsobia jedinečne naozaj v každej farbe a umocnia celkový dojem z vášho outfitu. Ak navyše budú obsahovať i miniatúrne kamienky, ktoré sa na slnku krásne zablyštia, úspešný začiatok zimy máte zaručený.

ODPORÚČAME AJ
Krásne nechty aj po Haloweene? Vieme, ako na to
Budúca mamička? Neskrývajte bruško, je sexi
Neuveriteľné: Džínsy pre budúce mamičky sú opäť v móde
Lady Gaga, upír či strašidlo: Za čo sa tento rok prezlečiete vy?

Komentáre