Štýl

Zapletený vrkoč je stále in, teraz však ešte viac rozcuchaný

"My vo Webmagazíne vieme, ako zapliesť jeho najmódnejšiu verziu."

Eva Frantová, 17. novembra 2015 8:00
Ilustračné foto Foto: TASR/Zuzana Čižmáriková
Už si nemusíte pripadať ako školáčka, ktorá sa chystá na svoj prvý deň medzi novými spolužiakmi len kvôli tomu, že sa vám páči zapletený vrkoč. Ten je totiž opäť v kurze, a to ešte viac, než predtým. Ba čo viac, my vo Webmagazíne vieme, ako zapliesť jeho najmódnejšiu verziu.

Najprv ich natočte


Na začiatok je potrebné, aby vaše vlasy nadobudli dostatočný objem, a preto ich kúsok po kúsku mierne zvlnte pomocou kulmy. Nejde o to, aby každý vlas mal svoje miesto a pôsobil uhladene, práve naopak. Nepreháňajte to s precíznosťou, ide nám predsa o na pohľad rozstrapatené vlásky.



Všetko na jednu stranu


Základným pravidlom módneho typu vrkoča je jediná vec. Jednoznačne vám musí visieť na jednej strane, a preto si všetky vlasy čo najmenej viditeľne upnite na jednu stranu. Cestičku pokojne nechajte tak, ako ste zvyknutá, na výslednom efekte to nič nezmení. Podstatné je, aby všetky vaše vlasy zostali na tej strane, ktorú si sama zvoľte.

Jeden vlas cez druhý


Keď už príde k samotnému zaplateniu, máme pre vás jednu dôležitú radu. Nedajte si absolútne záležať na tom, ako bude výsledný efekt vyzerať. Práve tak dosiahnete ten najoriginálnejšie rozcuchaný vrkoč, po akom túžite. Všetko nakoniec ukončite gumičkou, povyťahujte zopár neposlušných vláskov a zafixujte troškou laku. Neprežente to však, všetkého predsa veľa škodí.

ODPORÚČAME AJ:
Sukňa ako z autoumyvárne? Nechajte sa uniesť trendom neskorej jesene
Budúca mamička? Neskrývajte bruško, je sexi
Krásne nechty aj po Haloweene? Vieme, ako na to
Neuveriteľné: Džínsy pre budúce mamičky sú opäť v móde

Komentáre