Štýl

Čižmy, ktoré túto sezónu musíte mať, siahajú až nad kolená

"S čím ich nosiť a ako sa zladiť? Poradíme."

Eva Frantová, 7. decembra 2015 12:00
Ilustračné foto Foto: TASR/AP
Kotníkové, semišové či tie z kože. Každú sezónu letí niečo iné, avšak toto tu ešte nebolo. Ak naozaj chcete pôsobiť in i túto zimu, musia vaše čižmičky siahať o trošku vyššie, a to konkrétne nad kolená. S čím ich nosiť a ako sa zladiť? Poradíme!

Kabátik a šup von


Ak si nie ste istá, či budú vaše čižmy dobre vyzerať s ostatným oblečením, riaďte sa podľa kabáta. Ten jediný je totiž počas vášho pobytu vonku naozaj vidno. To, čo máte pod ním je síce takisto dôležité, ale nikto si na prvý pohľad nevšimne, že vám blúzka neladí s čižmičkami.

Sukňa nie je len kúsok oblečenia


Máte chuť obliecť si sukňu, ale bojíte sa prechladnutia? Čižmy nad kolená boli predsa stvorené len pre vás. Nielenže vás zahrejú a vytvarujú vám skvostné nôžky, ale i zakryjú to, čo vidieť netreba. Nestrachujte sa, že vaša sukňa pri výrazných čižmách nevynikne, práve naopak. Ich extravagantnosť upriami pozornosť práve tam, kde to najviac chcete.

Stačí i blezjer


Možno nie ste zástankyňou dlhých a objemných kabátov, avšak i vy chcete vyskúšať tento nový módny hit. Nevadí, skúste čižmy zladiť s blejzrom či kardiganom siahajúcim až po kolená a váš problém bude vyriešený. Nikto predsa nepovedal, že bez kabáta sa v zime nezaobídete. Ak máte totiž na nohe tieto čižmičky, v suchu je takmer až váš zadok

ODPORÚČAME AJ:
Tri tipy, ako sa stať bohyňou vianočného večierka
Blíži sa vianočná party? Zvádzajte očami à la Adele
Už žiadne vstávanie: Vytvorte si úžasné vlny počas spánku
Rande vašich snov: Čo so sťahovacími nohavičkami po večeri?

Komentáre