Štýl

Vyzeráš otrasne: Toto video vám vyrazí dych

"Natočiť krátky film o tom, ako ľudia vnímajú ženu bez mejkapu a s ním mala odvahu blogerka s menom My Pale Skin."

Eva Frantová, 4. decembra 2015 12:00
Ilustračné foto Foto: youtube.com
Už dávno nie ste v puberte, ale i napriek tomu máte pretrvávajúci a neriešiteľný problém s problemtatickou pleťou? Bez mejkapu nechcete ísť ani vyniesť smeti, pretože máte pocit, že sa na vás pozerá celé okolie? Nie ste sama. Natočiť však film o tom, ako ľudia vnímajú ženu bez mejkapu a s ním však mala odvahu iba blogerka s menom My Pale Skin.

Si nechutná


Aj takýchto komentárov sa mladá dievčina s problematickou pleťou dočkala hneď, ako na internete zverejnila obrázky svojej tváre bez mejkapu. Odrazu bola nechutná, najškaredšia žena na svete, ktorá sa nikdy neumýva, nikto by sa pri nej nechcel zobudiť a podobne. Prirodzenosť sa totiž vplyvom módy zmenila na niečo neakceptovateľné.

Neskutočne krásna žena


Akonáhle sa však jej tvár zahalí vrstvou mejkapu, očných tieňov či výrazného rúžu, komentáre sa zmenia na nepoznanie. Odrazu je tou najkrajšou ženou na svete, ktorá sa nemá za čo hanbiť a každý by si z nej mal brať príklad. Škaredé káčatko je odrazu v očiach spoločnosti malým zázrakom.



To, čo nám My Pale Skin chce ukázať, je jednoduché posolstvo. Všetky sme krásne, bez mejkapu či s ním, každá žena je výnimočná a nádherná. Mejkap našu krásu len podčiarkne. Preto sa nebojte ho použiť bez ohľadu na to, čo povie okolie. Predsa ste to vy, kto je dôležitý. Čo si o tomto krátkom, no predsa len pravdivom videu myslíte vy?

ODPORÚČAME AJ:
Tri tipy, ako sa stať bohyňou vianočného večierka
Blíži sa vianočná party? Zvádzajte očami à la Adele
Už žiadne vstávanie: Vytvorte si úžasné vlny počas spánku
Rande vašich snov: Čo so sťahovacími nohavičkami po večeri?

Komentáre