Štýl

Neviete, čo darovať pod stromček? Choďte na to štýlovo

"Neviete sa rozhodnúť, aký darček kúpiť, aby to nakoniec neskončilo v záložni alebo vymenené za iný tovar?"

Eva Frantová, 9. decembra 2015 10:00
Ilustračné foto Foto: TASR/Roman Hanc
Opäť je tu čas Vianoc a s ním prichádza stres pri kúpe darčekov. Niečo malé či väčšie, obyčajné alebo naopak nápadné? Neviete sa rozhodnúť, čo komu kúpiť, aby to nakoniec neskončilo v záložni alebo vymenené za iný tovar? Webmagazín má pre vás zopár štýlových typov.

Kabelka vždy poteší


Či už ide o sestru, starú mamu alebo kamarátku, tá správna kabelka nikdy nesklame ani jednu z nich. Nejde o to, či vyberiete tú najdrahšiu v obchode. Podstatné je, aby sa obdarovanej páčila a hodila sa k jej osobnosti a štýlu.

Ak už nič, tak aspoň sviečka


Keď už naozaj neviete, čo z množstva vecí v obchodoch vybrať, stavte na jednoduchosť a klasiku. Stačí naozaj tak málo, ako dekoratívna sviečka a blízkemu okamžite vyčaríte úsmev na perách. Nebojte sa, na vôni až tak nezáleží, podstatné je, že ste si v tento úžasný vianočný čas na svojich blízkych spomenuli.

S deťmi je to ľahké


Máte mladších súrodencov alebo neterku či synovca? Nebojte sa, deti sa obdarovávajú veľmi ľahko. Skoro každý obchodný reťazec totiž ponúka sortiment určený práve deťom. Ak hľadáte tie správne veci od topánočiek až po čiapku, zájdite do najbližšieho nákupného centra a neoľutujete. Pamätajte však, že aj deti sú vyberavé, a preto ani pri výbere detského oblečenia nezabúdajte na to, čo sa nosí.

ODPORÚČAME AJ:
Čižmy, ktoré túto sezónu musíte mať siahajú až nad kolená
Vyzeráš otrasne: Toto video vám vyrazí dych
Tri spôsoby, ako vyzerať skvele v bielej blúzke: Inšpirujte sa
Tri tipy, ako sa stať bohyňou vianočného večierka

Komentáre