Život

Highlighty týždňa: Východniarka Kristína s novým klipom

"Prečítajte si, čo zaujímavé sa stalo počas minulého týždňa. Vedeli ste, že Ibrahim Maiga nahral novú skladbu? "

Tomáš Kušnír, 13. júla 2015 11:00
Kristína Foto: TASR/Andrej Galica
Speváčka Kristína prichádza s novým videoklipom k piesni Ta Ne, ktorá vyšla na kompilácii s názvom Tie Naj. Po spolupráci s Miroslavom Donutilom, Ondřejom Vetchým a Ladislavom Chudíkom si Kristína vybrala ďalšieho herca, ktorým je Michal Hudák. Klip vznikol pod taktovkou českého režiséra Mateja Pichlera, ktorý režíroval aj Kristínin videoklip k skladbe Rozchodový reggaeton. Nakrútiť klip Ta Ne sa speváčka rozhodla na základe záujmu fanúšikov o samotnú pieseň, o čom svedčí viac ako milión prehratí na YouTube.


Zdroj: youtube.com

Kradol Madonne pesničky, dostal 14 mesiacov väzenia


Ambiciózneho speváka Adiho Ledermana, ktorý sa zúčastnil na konkurze úspešnej izraelskej televíznej speváckej súťaže, odsúdili na 14 mesiacov väzenia za krádež a predaj nevydaných piesní svetovej popovej hviezdy Madonny. Ledermana zatkli už skôr tento rok a priznal sa, že sa nabúral do počítačov osôb prepojených s americkou speváčkou Madonnou a potom ukradol a predával jej piesne. Piesne z Madonninho najnovšieho albumu Rebel Heart prenikli na internet koncom vlaňajška.

Britská kráľovská rodina pokrstila malú princeznú


Ilustračné foto. Foto: TASR/AP
Kensingtonský palác v Londýne oficiálne vydal fotky britskej kráľovskej rodiny z krstu princeznej Charlotte, ktorý sa konal 5. júla v Sandringhame, vo vidieckom sídle kráľovnej Alžbety II., na východnom pobreží Anglicka. Bolo to prvýkrát, kedy sa na verejnosti objavili princ William s manželkou Kate a obomi deťmi. Oficiálne snímky rodiny zhotovil známy fotograf Mario Testino.

Ibrahim Maiga je späť, spoločne s Michalom Chrenkom zdraví Slovensko


Ibrahim Maiga sa vracia na slovenskú hudobnú scénu spolu s Michalom Chrenkom a jeho bratrancom Kristiánom v spoločnom projekte Final Product s pilotným singlom Hello Hello. V skladbe zdravia celé Slovensko, a to nielen po slovensky. Final Product je zoskupenie dvoch hudobníkov, skladateľov, textárov a producentov, ktorí spolu pracovali už v minulosti na sólových Michalových pesničkách.


Zdroj: youtube.com

ODPORÚČAME AJ:
Facebook je minulosťou. Tieto aplikácie sú v kurze
Šesť faktov, ktoré ste o bozkávaní nevedeli
Slováci majú najradšej čokoládovú a vanilkovú zmrzlinu
Sociálne siete vám pomôžu nájsť prácu, treba ich správne používať
Deti, ktoré vedia dobre klamať, sú inteligentnejšie

Komentáre