Zdravie

Univerzálna prírodná starostlivosť, ktorá nedá infekciám šancu

"Výsledky výskumu publikované v známom vedeckom časopise Lancet poukazujú na zarážajúco vysoké percento žien, ktoré trápia kvasinkové infekcie. "

WEBMAGAZIN.sk-OTS, 12. apríla 2021 13:30
Foto: Herb-Pharma / iStock
Až 75 % žien aspoň raz v živote zistí, čo dokáže infekcia v intímnych partiách. Z nich sa až u 45 % tieto nepríjemnosti opakujú.

Intímne partie sú akýmsi lakmusovým papierikom, ktorý veľmi citlivo reaguje na množstvo zmien z vonkajšieho a vnútorného prostredia. Z medicínskeho hľadiska je považované za normálne mať kvasinkovú infekciu raz až 2 – krát ročne. Každá žena, ktorá ju už prekonala, z vlastnej skúsenosti vie, že si ju tak skoro zopakovať nechce. Skúsenosti tiež poukazujú na to, že pri infekciách v intímnych partiách je potrebné zakročiť rýchlo!

Už pri prvých príznakoch siahnite po prírodnom a bezpečnom riešení.



Aké sú príznaky?
Premnoženie baktérií má za následok opuch slizníc, pocit podráždenia, mikrotrhliny na jemnej pokožke, biely hrudkovitý výtok bez zápachu a následne úporné pálenie, svrbenie, bolesti pri pohlavnom styku a bolesti v podbruší. Poznávate to? Zrejme nepatríte medzi 25 % šťastných, ktoré s kvasinkovou infekciou ešte nemali tú česť.

Produkty Gyntima sú tak určené pre každú z vás a svojím širokým produktovým záberom zohľadňujú špecifickosť každého problému. V produktovej rade sa jednoducho zorientujete vďaka tomu, že každý z produktov sa citlivo venuje riešeniu konkrétnych ťažkostí.

Vyberte si z úzko špecializovanej produktovej rady Gyntima, ktorá je podľa švajčiarskej receptúry spoločnosti Herb-Pharma AG vyrobená na Slovensku.

Poznáte svoje pH?
Kyslosť či zásaditosť prostredia v pošve nemusíte nijako zvlášť sledovať či merať. Pri akomkoľvek výkyve nenechajú prvé príznaky kvasinkovej infekcie na seba dlho čakať. Na zmeny pH v pošve a na vonkajších pohlavných orgánoch môže vplývať množstvo faktorov. Spôsobuje ich tehotenstvo, laktácia, prechod, ale aj nový sexuálny partner.



Hneď, ako pocítite, že sa „tam dole“ niečo deje, siahnite po účinnom prírodnom riešení. Široké produktové spektrum Gyntima si poradí s vaginálnymi ťažkosťami - a to hneď dvoma spôsobmi. Vaginálne čapíky vyriešia váš problém prirodzeným spôsobom zvnútra a umývacie gély zaistia komfort a sviežosť zvonku.

Objavte kolekciu spoľahlivých, účinných prírodných produktov Gyntima.

Produkty značky Gyntima sa zameriavajú na všetky problémy, ktoré môžu dievčatá a ženy počas života potrápiť. Spoznajte 5 druhov prírodných čapíkov, ktoré vám pomôžu s prevenciou, diskomfortom, suchosťou, infekciami či regeneráciou slizníc po operačných zákrokoch. Umývacie gély šité na mieru každému problému sa zas postarajú o perfektnú hygienu a ruka v ruke s čapíkmi vám umožnia naplno si užívať nie len intímny život.

Komentáre