Štýl

Zabudnite na kabelky, túto sezónu sú v kurze vaky

"Sú praktické, zmestí sa do nich všetko a sú jednoznačne trendy. O čom je reč? No predsa o štýlových vakoch. Ak chcete kráčať s dobou, jeden z týchto piatich musíte mať."

Diana Vaculová, 11. júla 2014 12:00
Ann Christine Foto: Ann Christine


S príchodom leta lipneme na voľnejších kúskoch oblečenia. Inak by to nemalo byť ani s kabelkami. Zrak by sme teda mali obracať na tašky, ktoré sa vyhýbajú presným geometrickým pravidlám. Prečo? Dôvod je jednoduchý. Uvoľnený styling, to je to, čo váš outfit potrebuje. Inšpirujte sa spolu s nami.

Klasika


Napriek tomu, že vaky sú toto leto hitom, nie sú žiadnou novinkou. Ich čaro objavili už v roku 1932, kedy boli vytvorené módnou značkou Louis Vuitton. Pod názvom Noe ich považovali prevažne za praktický doplnok. Dnes kraľujú svetovým mólam ako prestížne a šik kabelky. Preto by ste mali aj vy aspoň jeden vlastniť. Tým najnutnejším je klasický čierny, ktorý sa hodí k všetkému.
Reserved Foto: Reserved

Oživte sa


Je leto. Príroda sa hemží farbami a vy by ste mali tiež. Zabudnite na looky, v ktorých vyzeráte ako šedé myšky a siahnite po troche extravagancie. Inšpirujte sa deťmi, ktorých vaky sú vždy tými najbláznivejšími a oživte sa.
New Yorker Foto: New Yorker

V jednoduchosti je krása


A menej je niekedy viac. Možno aj preto by vám nemal chýbať vak, ktorý je vhodný aj na romantickú večeru či míting. Stačí, ak vsadíte na metalové tóny doladené zlatými prvkami a váš outfit bude nielen elegantný, ale aj trendy. Vyskúšajte to.
Marks & Spencer Foto: Marks & Spencer

Koža je trendy


Koža, rifľovina či tenisky, to sú nikdy nestarnúce kúsky šatníka. S nimi jednoducho nemôžete pochybiť. Ak sa teda neviete rozhodnúť, ktorý vak je pre vás ten pravý orechový, zakúpte si kožený. Nič s ním nepokazíte a môžete si byť isté, že zažiarite. Dajte si k nemu lodičky a budete vyzerať ako z módnych časopisov.
F&F Foto: F&F

Vzory


Letia. Vždy a všade. Aj na vaku. Aj na tom vašom. Stačí sa odhodlať a vybrať si ten správny. Môže mať napríklad tigrované či maskáčové potlače. Voľba je len a len na vás. Keď však potom budete vytvárať s týmto vakom váš look, dajte si pozor, čo si k nemu vezmete. Vzory vedia byť totiž zradné a kombinovať ich nie je také jednoduché, ako sa môže na prvý pohľad zdať.
Jennyfer Foto: Jennyfer

ĎALŠIE ČLÁNKY:


Oblečte sa do MAXI kúskov
Nahoďte sa na letné festivaly
Buďte trendy v šortkách, takto
Obujte sa pohodlne a trendy
Chcete sa chrániť pred úpalom a zároveň byť in? Noste klobúky

Komentáre