Štýl

Chcete sa chrániť pred úpalom a zároveň byť in? Noste klobúky

"Módni dizajnéri myslia skutočne na všetko. Preto prišli tento rok s maximálne štýlovými klobúkmi, ktoré skrátka musíte mať."

Diana Vaculová, 13. júna 2014 12:00
Ann Christine Foto: Ann Christine


Počasie vonku nám naznačuje, že sezóna klobúkov je už v plnom prúde. Nielen, že vás tieto nádherné pokrývky hlavy budú chrániť pred úpalom či poškodením vlasov, ale sú zároveň aj tohtoročným trendom. Ktorých päť vám teda túto sezónu nesmie chýbať? Pozrite sa na to spolu s nami!

Potlače


Potlače sa nosia všade. Na šatách, nohaviciach, tričkách, no a v neposlednom rade aj na klobúkoch a šiltovkách. Tak neváhajte a investujte do týchto štýlových pokrývok hláv.
H&M Foto: H&M

Geometrické vzory


Tento druh klobúkov sa hodí najmä k letným voľným šatám. Dokonale s nimi vynikne a zároveň zvýrazní celý outfit!
Reserved Foto: Reserved

Inšpirované slamou


Ak si zakúpite šilt rôznych farieb, ktorý sa inšpiroval slamenými motívmi, určite ho tento rok vynosíte. Hodí sa najmä na festivaly či letné grilovanie. Vďaka nemu bude vyzerať šik a nesmierne sexi.
F&F Foto: F&F

So živými kvetmi


No dobre, tak nie úplne živými, ale minimálne motív takmer živého kvetu na klobúku je veľmi zaujímavým nápadom. Prečo nie?
Marks and Spencer Foto: Marks and Spencer

Pánsky šmrnc


Inými slovami kúsok, ktorý podtrhne look dokonale stvorený na vychádzky do mesta. A okrem toho, ak sa náhodou dostanete do situácie, kedy budete mať neupravené vlasy alebo ospalú tvár, môžete sa zaň schovať.
H&M Foto: H&M

Komentáre