Život

Highlighty týždňa: Beyoncé je tehotná, prekonala rekord na Instagrame

"Lúčnica sa stala súčasťou značky Slovensko. Depeche Mode má nový singel. Poznáme nové finalistky Miss Slovensko 2017. Speváčka Beyoncé čaká dvojičky."

TASR/Webmagazin.sk, 6. februára 2017 13:00
Americká speváčka Beyoncé a jej manžel a raper Jay-Z čakajú dvojičky. Foto: TASR/AP
Hudobný manželský pár Beyoncé (35) a raper Jay-Z (47) čaká dvojičky. Oznámila to v stredu sama speváčka prostredníctvom sociálnej siete Instagram.

"Radi by sme sa podelili o svoju lásku a šťastie. Boli sme požehnaní dvojnásobne. Sme neskutočne vďační, že naša rodina sa rozrastie o dvoch členov. Ďakujeme za vaše blahoželania. - Carterovci," napísala Beyoncé. Dcérka Blue Ivy (5) sa tak už čoskoro dočká súrodencov.

Fotkou s tehotenským bruškom prekonala speváčka rekord Instagramu - jej fotka má najviac "Páči sa mi to" v histórii, vyše 9 miliónov.




Lúčnica je Slovensko



Folklórny súbor Lúčnica sa stal súčasťou prezentácie značky Slovensko, informoval minister zahraničných vecí a európskych záležitostí Sr Miroslav Lajčák (Smer-SD). "Bude pomáhať presadzovať našu novú značku Good Idea Slovakia alebo Slovensko dobrá myšlienka aj tým, že Lúčnica a Slovensko je dobrý nápad." Jubilujúci profesor Štefan Nosáľ, ktorého recept na dlhovekosť je krédo "nedať sa", reagoval na slávnostný moment slovami, ktorými rozosmial všetkých prítomných: "Sme veľmi poctení touto akciou, že aj tí páni, my to vždy tak hovoríme, že sú spokojní s nami. Boli aj komunisti spokojní."

Profesorovi Štefanovi Nosáľovi udelil minister pri príležitosti životného jubilea Zlatú plaketu. Ocenil tak jeho výnimočný celoživotný umelecký prínos a vynikajúcu prezentáciu slovenskej kultúry v zahraničí.

Na snímke vpravo minister zahraničných vecí a európskych záležitostí SR Miroslav Lajčák odovzdáva ocenenie Zlatú plaketu profesorovi Štefanovi Nosáľovi pri príležitosti významného životného jubilea (90 rokov) 2. februára 2017 v Bratislave. Foto: TASR/Pavol Zachar


Finalistky Miss Slovensko 2017



Spoločnú premiéru absolvovali uplynulý týždeň finalistky súťaže Miss Slovensko 2017. Dievčatá pochádzajú z rôznych kútov našej republiky. Sú medzi nimi modelky, ale aj dievčatá, ktoré s modelingom zatiaľ vôbec neprišli do kontaktu. Najmladšia finalistka má 19 rokov a najstaršia o pár dní 24 rokov.

„Tento rok sme vyberali trochu iným štýlom, nemali sme regionálne kastingy. Tie boli robené formou online, dievčatá posielali jedno- až dvojminútové videá – videovizitky, čo nám dosť uľahčilo následný výber, vedeli sme, čo môžeme čakať. " povedala riaditeľka súťaže Karolína Chomisteková.

Finálový večer súťaže Miss Slovensko 2017 sa uskutoční 29. apríla v priamom prenose Tv Joj.

Na snímke zľava Michaela Cmarková (1), Nina Albínová (2), Katarína Kovačicová (3), Dominika Dávidová (4), Simona Svítková (5), Petra Varaliová (6), Karin Kovácsová (7), Hanka Závodná (8), Nikoleta Hílková (9), Gabriela Zemančíková (10), Simona Straková (11), Michaela Šimoničová (12) a náhradníška Zuzana Liščinská počas predstavovania finalistiek 22. ročníka súťaže krásy - Miss Slovensko 2017 Foto: TASR/Pavel Neubauer


Nový Depeche Mode



Skupina Depeche Mode vydala nový singel Where's The Revolution. Pieseň je prvou novou nahrávkou skupiny za posledné štyri roky a prvou ukážkou z ich nadchádzajúceho 14. štúdiového albumu Spirit, ktorý vyjde 17. marca.

Nový album podporí skupina rozsiahlym svetovým turné, kde dajú novým i celoživotným fanúšikom ďalšiu šancu zažiť živé vystúpenie kapely. Prvú časť Global Spirit Tour uvidí viac ako 1,5 milióna fanúšikov na 34 koncertoch v 21 krajinách naprieč celou Európou, vrátane Slovenska (20. máj). Po skončení európskej časti turné sa Depeche Mode v lete presunie do Severnej a Južnej Ameriky, kde bude turné pokračovať.



ODPORÚČAME TIEŽ:
Katarzia napísala svoju prvú filmovú pieseň, pre snímku Piata loď
Sošky OTO vznikajú v Suchej nad Parnou, tento rok budú ľahšie
Nemáte dosť ticha? Kúpte si zvukotesnú krabicu, vraj pomôže
Riaditeľ Lúčnice: Folklór vyvoláva srdečné reakcie po celom svete

Komentáre