Štýl

VIDEO: Viete, čo trápi dokonalé ženy? Aj modelky majú svoje dni

"Modelky majú perfektný život. Sú krásne, štíhle, vždy upravené, stará sa o ne celý tím profesionálov. Čo viac si priať? "

Eva Frantová, 12. júna 2016 13:00
Ilustračné foto Foto: youtube.com
Modelky majú perfektný život. Sú krásne, štíhle, vždy upravené, stará sa o ne celý tím profesionálov. Ani dokonale vyzerajúce ženy však nepovažujú každý deň za perfektný. Čo ich trápi?

Hrubé obočie


Nie každý môže byť Cara Delavigne, a preto i modelky, ktorých tvár zdobí hustejšie obočie, majú občas nedostatok sebavedomia. To, čo začne ako vysmievanie v škole sa často prejaví i v dospelosti, a množstvo našich idolov z módnych prehliadok má pri pohľade na svoju tvár pocit neistoty.



Chcem byť sexi


Sú štíhle, no túžia po krivkách. Nejedna z nás by si okamžite väčšie prsia či zadok vymenila s hociktorou vychudnutou modelkou. Nie preto, že by sme závideli, ale preto, že máme pocit krivdy. Modelky však cítia to isté. Chcú byť sexi, na pláži chcú v plavkách ukázať krivky a nie telo pripomínajúce dosku.

Ryšavé vlasy? Nie


Ryšavky s pehami, ktoré počúvali posmešky celý život sa len ťažko vyrovnajú so svojím vzhľadom. Pehy a ohnivé vlasy sú však v dospelosti závideniahodné. Kto by predsa nechcel pôsobiť sexi a nespútane. Preto si berte príklad, červenovlásky, a buďte na seba hrdé. I modelky sa nie vždy cítia sexi, ale vedia, že každá žena je jedinečná a krásna.

ODPORÚČAME AJ:
Trápi vás tmavé podpazušie či bikini zóna? Skoncujte s nimi
Ako dosiahnuť matný odtieň laku? Jednoducho
Zafarbil vám dezodorant oblečenie? Nemusíte ho vyhodiť
Omrzelo vás ombre? Vyskúšajte pieskové vlasy od Lei Mischele

Komentáre