Štýl

Trápi vás tmavé podpazušie či bikini zóna? Skoncujte s nimi

"Problém nie je v chĺpkoch, ale vo vašej koži. Vysvetlenie je naozaj jednoduché. "

Eva Frantová, 1. júna 2016 14:00
Ilustračné foto Foto: TASR/AP
Holíte sa každý deň a vaše podpaušie vyzerá čierne akoby ste vôbec nepoznali žiletku? Problém nie je v chĺpkoch, ale vo vašej koži. Vysvetlenie je naozaj jednoduché.

Koža sa bráni


Tak ako aj v mnohých iných prípadoch, pokiaľ určitú činnosť vykonávate neustále, vaša pokožka sa bráni a následne zhrubne, zmení svoju farbu alebo sa na nej ukážu jazvičky. Ak sa tak už stalo, nebojte sa nie je všetkým dňom koniec.

Ako na to?


Aj v prípade, že oblasť vašich bikín nevyzerá práve vábne, Webmagazín pozná prvú pomoc. Stačí, ak na čierne bodky po holení či stmavnutú pokožku použijete rovnaký peeling ako na tvár. Chcete sa predsa zbaviť nedokonalostí a kyslé zloženie peelingu proti čiernym bodkám dokonale prečistí vašu pokožku aj tam, kde by ste to nečakali.

Ako často ho aplikovať?


S ničím to však netreba preháňať, preto čistiace prípravky naozaj neaplikujte viac ako dvakrát do týždňa. Sú totiž dostatočne silné a svoju prácu vykonajú aj bez toho, aby ste procedúru opakovali každý večer. Pozor dajte hlavne v oblasti bikín. Nesprávna aplikácia sa naozaj nevypláca.

ODPORÚČAME AJ:
Sprej na nechty: Lakovanie nikdy nebolo jednoduchšie
Čo o vás hovorí tvar vašich nechtov? Budete prekvapená
Ako dosiahnuť sivé vlasy bez farbenia? Jednoducho
Rozbitý púder? Nemusíte ho hneď vyhodiť

Komentáre