Štýl

Sprej na nechty: Lakovanie nikdy nebolo jednoduchšie

"Ktorú z nás naozaj baví neustále sa venovať každému nechtu zvlášť, nanášať tri vrstvy laku a hydratovať pokožku okolia? "

Eva Frantová, 6. mája 2016 14:00
Ilustračné foto Foto: youtube.com
Každý tretí deň si naša dokonalá manikúra žiada aspoň minimálnu úpravu. Ktorú z nás však naozaj baví neustále sa venovať každému nechtu zvlášť, nanášať tri vrstvy laku a hydratovať pokožku okolia? My však vieme, že to ide i ľahšie. Vyskúšali ste už lak v spreji?

Ako funguje?


Aplikácia tohto práškového laku je neskutočne jednoduchá. Stačí, ak si nechty pred nanesením naozaj dôkladne umyjete, odmastíte a vysušíte. Následne zo vzdialenosti asi 10 centimetrov nastriekate každý jeden necht vami zvolenou farbou. Musíte však rátať s tým, že i okolie nechtu ostane tak povediac zafarbené, to však patrí k tomu.



Ako lak zafixovať?


Základom je, aby ste farbu na nechtoch naozaj zafixovali a to krycím lakom. Stačí, ak nanesiete jednu vrstvu tohto priesvitného zázraku a necháte ho aspoň päť minút schnúť. Ten totiž zabezpečí trvácnosť farby a jej žiarivý lesk.

A čo s prebytočnou farbou?


Zvyšná farba, ktorá ostala na nechtovom okolí a vašich prstoch sa dá jednoducho zmyť prúdom horúcej vody a použitím mydla. Dajte pozor a nepoužívajte príliš veľkú silu, mohli by ste totiž poškodiť i lak, ktorý sa nachádza na nechtoch a to predsa nechcete. Lak v spreji je však trvácny a preto pri zmývaní majte trpezlivosť. Z miest, kde farba naozaj nemá čo robiť nakoniec naozaj zíde, len to chce niekedy viac času. Záleží totiž od vrstvy, ktorá sa sprejovaním na pokožke vytvorila.

ODPORÚČAME AJ:
Recepty starých mám: Naozaj vazelína predlžuje riasy?
Svieža a lesknúca sa pleť: Vyskúšajte moc rozjasňovača
Leto je za dverami: Odľahčite svoj mejkap
Nosíte priesvitné blúzky? Bez čipkovanej podprsenky ani na krok

Komentáre