Štýl

Čo o vás hovorí tvar vašich nechtov? Budete prekvapená

"Aj keď nie všetky sa môžeme pýšiť perfektne upravenou manikúrou, každý typ nechtov je niečím nezvyčajný. "

Eva Frantová, 10. mája 2016 11:00
Ilustračné foto Foto: Webmagazín
Dlhé či krátke, každá z nás obľubuje iný typ nechtov. Aj keď nie všetky sa môžeme pýšiť perfektne upravenou manikúrou, každý typ nechtov je niečím nezvyčajný. Čo však o vás dokáže prezradiť konkrétne ten váš?

Tie štvorcové


Ak patríte medzi tie, ktorým zdobia ruky nechty v tvare štvorca, ste skôr ležérna povaha, ktorá sa naozaj nenechá vytočiť nikým a ničím. Obľubujete skôr pokoj a svoj večer si užijete radšej pred televíziou ako v novootvorenej reštaurácii.

Okrúhle


Dámy s okrúhlym tvarom nechtov patria do skupiny večnej klasiky. Obľubujete staré romantické filmy s dávkou pompéznosti a už roky chodíte k tej istej manikérke. Zmena je pre vás čosi nepredstaviteľné a nemáte potrebu ju vyhľadávať. Prečo aj, keď ste so svojím tradičným životom spokojná.

Ovál sa vždy nosí


Oválne nechtíky patria medzi tie najelegantnejšie a najprofesionálnejšie tvary. Tak ako vaše nechty, i váš mejkap či vlasy sú takmer vždy dokonalé. Nebojíte sa byť odvážna a skúšať nové veci, no zároveň máte rada perfekcionizmus. Ak zmena, tak dokonalá, to ste vy.

Squarletto


Odvaha vám nechýba, a to v pravom slova zmysle. Či už ide o nechty alebo zmenu farby s blond na havraniu čiernu, ste vždy za. Nebojíte sa vyskúšať aj tie najbláznivejšie veci, no musia v sebe niesť i dávku praktickosti. Rovnako ako i vaše nechty, ktoré napriek svojej dĺžke zostávajú vďaka štvorcovému zakončeniu nesmierne praktické či už pri práci alebo obliekaní. Problém pri písaní či diera v silónkach, tým sa vy trápiť vôbec nemusíte.

Stilleto


Síce sú nepraktické, ale to vám absolútne nevadí. Ukázať krásu vašich nechtov aj napriek tomu, že vykonávanie bežných činností pri nich trvá trikrát dlhšie ako za bežných okolností je vašou povinnosťou. Nechty sú prvoradé, až potom prídu na rad iné veci.

Zdroj: www.instyle.com

ODPORÚČAME AJ:
Recepty starých mám: Naozaj vazelína predlžuje riasy?
Svieža a lesknúca sa pleť: Vyskúšajte moc rozjasňovača
Leto je za dverami: Odľahčite svoj mejkap
Nosíte priesvitné blúzky? Bez čipkovanej podprsenky ani na krok

Komentáre