Štýl

Už žiadne vstávanie: Vytvorte si úžasné vlny počas spánku

"Webmagazín má pre vás zopár nápadov, ako svoje vysnené vlnky dosiahnete už za pár hodín, bez námahy a počas spánku."

Eva Frantová, 23. novembra 2015 8:00
Ilustračné foto Foto: TASR/AP
Ani vám sa nechce každé ráno vstávať, umývať si vlasy a následne ich fénovať pomocou difúzera až kým nedosiahnu želaný efekt? Radšej by ste si pospali o hodinku dlhšie ako trávili čas v kúpelni či pred zrkadlom? Webmagazín má pre vás zopár nápadov, ako svoje vysnené vlnky dosiahnete už za pár hodín, bez námahy a počas spánku!

Umyť a zapliesť


Najjednoduchším spôsobom je vlásky umyť šampónom, vysušiť uterákom, naniesť tužidlo alebo gél a následne ich rozdeliť do dvoch sekcií. Snažte sa vytvoriť naozaj pevné vrkoče, z ktorých nebude skutočne nič vykúkať a až potom ich zakončite gumičkou. Ráno stačí, ak vlásky rozpustíte, prehrabete prstami a hor sa do sveta.

Zapliesť a obtočiť


Ak sa vám nechce zbytočne si umývať vlasy, aplikujte ku korienkom suchý šampón. Ten vám dodá objem a vlasy krásne nadvihne. Neskôr ich rozdelte opäť do dvoch častí, zapleťte a zatočte až ku korienkom. Stačí zopár sponiek na uchytenie, niekoľko zdravých hodín spánku a váš kučeravý účes je na svete.

Neusporiadané kučery? Aj tu je riešenie


Ak ste skôr zástankyňou roztrapateného účesu, aj pre vás máme riešenie. Naneste na vlasy dostatočné množstvo tužidla, ktoré ich zvlhčí a uľahčí vám prácu a následne ich zapletajte na rôznych miestach, a to jeden cez druhý, bez pravidiel či námahy. Dosiahnete tak strapaté a neupravené kučery, ktoré zafixujte sprejom s obsahom morskej soli.

Zdroj: www.popsugar.com

ODPORÚČAME AJ:
Sukňa ako z autoumyvárne? Nechajte sa uniesť trendom neskorej jesene
Zima sa blíži: Máte už tie svoje rukavice?
Buďte odvážna: Ďalšia dierka v uchu z vás razom spraví rebelku
Zapletený vrkoč je stále in, teraz však ešte viac rozcuchaný

Komentáre