Štýl

Sedem módnych prešľapov, ktoré sa stali trendmi

"Módni návrhári, ale aj módne ikony neustále prinášajú nové pohľady na svet módy. A tak môžete nechať vašej fantázii voľný priestor a prestať sa báť nejakých prešľapov. Tu je sedem tipov, ako na to."

Diana Vaculová, 8. augusta 2014 12:00
Ilustračné foto Foto: TASR/AP Photo


Poznáte to, móda sa stále mení a vyvíja. To, čo bolo kedysi in, je teraz out a naopak, to čo bolo kedysi absolútnym faux pas, patrí teraz do must have kúskov. Do tejto kategórie spadá aj týchto sedem mýtov, o ktorých akési nepísané pravidlá hovoria, že by ste ich nikdy nemali kombinovať. Opak je však pravdou. Spolu vyzerajú božsky, takže, hor sa do ich nosenia.

Kabelka a topánky v rôznych farbách


Zabudnite na to, že vaša kabelka a topánky musia byť v jednej farbe. Samozrejme, nič sa nestane, ak siahnete po čiernych lodičkách v kombinácií s čiernou kabelkou. No ak chcete posunúť váš vkus do nového bodu, zaexperimentujte. Nebojte sa siahnuť aj po extravagantnejších kúskoch. Perfektne bude vyzerať, ak napríklad zladíte vaše topánky s doplnkami, napríklad s náušnicami či náramkom.
F&F Foto: F&F

Vyskúšajte zlato-striebornú kombináciu


A prečo nie? Už dávno neplatí, že ak si dáte strieborné šperky, bude zlatá spona na opasku prešľapom. Pokojne vyskúšajte topánky so zlatou aplikáciou a strieborné náramky. Budete vyzerať fantasticky.
Reserved Foto: Reserved

Dlhé šaty aj pre nízke ženy


To, že nemeriate meter osemdesiat, ešte neznamená, že nemôžete nosiť dlhé šaty. Možno síce budete potrebovať pomoc vašej krajčírky, ktorá vám ich mierne skráti, no v konečnom dôsledku budete vyzerať rovnako skvelo ako hocijaká nadpriemerne vysoká dáma.
H&M Foto: H&M

Dajte si flitre aj cez deň


Áno, samozrejme, že celý filtrovaný outfit sa oveľa viac hodí na večerné príležitosti. No ak siahnete napríklad po takto zdobenej sukni či tope a doladíte ich už len jednoduchými kúskami, môžete sa vsadiť o to, že zažiarite.
New Yorker Foto: New Yorker

Námornícka je šik aj s čiernou


Hoci sú pre námornícky štýl typické najmä modro-biele prúžky, verte nám, že skutočne nič nepokazíte ani s tými čierno-bielymi. Práve naopak, aspoň trochu vybočíte zo zaužívaných koľají.
Marks and Spencer Foto: Marks and Spencer

Nebojte sa mixovať vzory


Kvetinový, leopardí, bodkový či inak zaujímavý vzor už viac nemusí byť vo vašom looku sám. Ich primeraná kombinácia môže vyčarovať perfektný pouličný trendy outfit. Vsaďte na vašu odvahu a neoľutujete.
Karen Millen Foto: Karen Millen

Celá v bielej


Vyskúšajte si dať do práce či na stretnutie so svojimi známymi napríklad úzke biele nohavice v kombinácií s voľnejšou, takisto bielou blúzkou. Outfit jednoducho dolaďte štýlovými doplnkami a môžete sa tešiť z jedinečného výsledku.
Jennyfer Foto: Jennyfer


ĎALŠIE ČLÁNKY:


Toto sú najväčšie módne pohromy!
Pohodlie a šmrnc v trendy teniskách
Topánkové desatoro pre každú ženu
Obujte sa pohodlne a trendy
Chcete mať nohy ako z obrázka? Inšpirujte sa spolu s nami
Chcete, aby vaše nohy vyzerali dlhšie? Inšpirujte sa!

Komentáre