Štýl

Topánkové desatoro pre každú ženu

"Ktoré vám nesmú v žiadnom prípade chýbať? Ktoré sú tou najväčšou ozdobou? Vďaka ktorým budete vyzerať ako z módnych časopisov? Prinášame vám exkluzívne topánkové desatoro!"

Diana Vaculová, 26. marca 2014 10:00
Reserved Foto: Reserved


Topánky a snáď ešte kabelky, to sú módne kúsky, na ktoré si potrpí takmer každá žena. Dnes sme sa zamerali na to, aké by v šatníku rozhodne chýbať nemali.

Čierne lodičky


Jedna z mála klasík, ktoré nikdy nestratia na svojom šmrnci. Okrem toho sa dajú veľmi ľahko kombinovať. Či už ich vyvenčíte s džínsami, so sukňou alebo so spoločenskými šatmi, je to len na vás. Patria azda k tým najviac neutrálnym druhom topánok.
H&M Foto: H&M

Členkové


Žiadnej správnej „shopoholičke“ by nemali v šatníku chýbať členkové topánky. Ich využitie je najmä v jesenných a jarných mesiacoch podobné ako pri lodičkách. Nielenže sa hodia ku všetkému, ale boli, sú a aj budú vždy trendy.
H&M Foto: H&M

Balerínky


Je úplne jedno, či máte meter sedemdesiatpäť alebo či vaša výška siaha tesne pod meter päťdesiat. Baleríny by nemali chýbať žiadnej z vás. Je to pohodlie, ktoré si zaslúžime všetky. A okrem toho módni návrhári im čoraz častejšie pridávajú na dôležitosti, keď im vymýšľajú všakové extravagantné vzory. Len tak ďalej...
Reserved Foto: Reserved

Metalica a jej odlesky


Nie, vôbec nie je reč o svetoznámej metalovej skupine. Ide o metalické odlesky topánok, ktoré sú jednoducho in. Vždy a všade. A aj to jeden z dôvodov, prečo by vám vo vašej zbierke nemali chýbať, a to hlavne vtedy, ak chcete počas prechádzania sa po ulici všetkých ohúriť.
Marks and Spencer Foto: Marks and Spencer

Vzory


Skúšali ste to už niekedy so vzormi? Že nie? Chyba! Vzorované topánky taktiež jednoznačne patria k skupine „must have“ kúskov každej ženy. Jedným z dôvodov je aj fakt, že slúžia ako dokonalé doplnky a pokojne schovajú do vačku i bižutériu.
Marks and Spencer Foto: Marks and Spencer

Sandále


Existuje vôbec dáma bez tohto typu topánok ? Myslíme si, že odpoveď hovorí za všetko. Sandálky proste do ženského šatníka patria. V lete je to asi najčastejšie nosená obuv, ktorá je nie len pohodlná, ale i sexi. Dokonale zvýrazňuje ženské chodidlá a podčiarkuje nežnosť nôh.
Karen Millen Foto: Karen Millen

Platforma


Prechádzať sa po uliciach v opätkoch a necítiť každý jeden kamienok? Prísť domov bez otlakov a boľavých nôh? Presne na to slúžia platformy. A okrem toho, priznajme si, sú neskutočne zaujímavé a trendy.
Reserved Foto: Reserved

Tenisky


Je úplne jedno, či patríte medzi športové typy žien alebo nie. Tenisky by mala vlastniť každá z nás, pretože nikdy neviete, kedy sa naskytne vhodná príležitosť na ich využitie. Komfortnosť im hrá len a len do karát. A keď sme už pri tom, nové kolekcie svetoznámych návrhárov ich posunuli do nového levelu, keď obuli modelky v šatôčkach práve do nich.
Jennyfer Foto: Jennyfer

Kozačky


Pravé kožené kozačky majú tú výhodu, že ich môžete nosiť nie len v zime, ale i na jar. Ak sa o ne budete navyše poctivo starať, prežijú veky. A večnosť prežijú aj čo sa týka ich trendovosti, ktorú tak ľahko nestratia.
F&F Foto: F&F

Bikerky


A nakoniec hit tejto sezóny, ktorý však ustojí určite aj ďalšie obdobia. Takzvané „biker boots“ sa hodia tak k sukni, ako aj k roztrhaným džínsom. Ostáva to len na vás, na akú príležitosť si ich vezmete. Podstatné je, aby vo vašom šatníku mali čestné miesto.
Jennyfer Foto: Jennyfer

Komentáre