Štýl

Chcete, aby vaše nohy vyzerali dlhšie? Inšpirujte sa!

"Mnoho žien nie je spokojných so svojou výškou, s čím súvisí aj dĺžka ich nôh. Módni návrhári však svojimi kolekciami vychytali aj tieto nedostatky. Tu je šesť tipov, ako si opticky predĺžiť nohy!"

Diana Vaculová, 6. júna 2014 12:00
Ann Christine Foto: Ann Christine


Ak ste si doteraz mysleli, že jediný spôsob, ako sa opticky predĺžiť, je nosenie opätkov, ste na omyle. Look vysokej dámy môžete dosiahnuť aj v balerínach. Celebrity by vám o ich rôznych kamuflážach vedeli rozprávať. My sme sa rozhodli priniesť vám módne triky, vďaka ktorým budete vyzerať vyššia a vaše nohy dlhšie. Inšpirujte sa spolu s nami!

Klasické opätky


Opätky sú najstarším a najzákladnejším trikom. Ak si ich dáte, rozhodne budete vyzerať vyššie, najmä v tých desať a viac centimetrových.
Marks and Spencer Foto: Marks and Spencer

Šortky a mini sukne


Dokážu robiť optické divy. Vaše nohy v nich budú vyzerať oveľa dlhšie. Siahnite pokojne po výrazných farbách, ktoré na ne ešte viac upútajú pozornosť.
F&F Foto: F&F

Vysoký pás


U nohavíc a i u sukieň. Ak chcete tento efekt ešte vylepšiť, oblečte sa buď do nude tónov alebo do jednofarebného outfitu, ktorý vytvára pocit nekonečnej línie.
H&M Foto: H&M

Zvislé pruhy


Ak siahnete po nohaviciach s pruhmi, tak určite so zvislými. Tie dodajú vašim nohám nekonečnú dĺžku. Vyskúšajte to a neoľutujete!
New Yorker Foto: New Yorker

Špička namiesto oválu


To, že opätky robia divy, je pravda, no vysoko môžete vyzerať aj v balerínach. Stačí, ak si namiesto oválnych dáte také, ktoré majú špicatý predok.
Reserved Foto: Reserved

Bunda do pásu


No a nakoniec, bunda do pásu. Aj keď je pravda, že takáto bundička vaše telo opticky skráti, má aj pozitívny efekt. Predlžuje nohy!
Jennyfer Foto: Jennyfer

Komentáre