Štýl

Pohodlie a šmrnc v trendy teniskách

"Tenisky už dávno nie sú výlučne športovou obuvou. O tom nás presvedčili aj svetoznáme značky, ktoré určili ich nové smerovanie. Pozrite sa na to s nami!"

Diana Vaculová, 19. marca 2014 10:00
New Yorker Foto: New Yorker


Pohodlné, originálne a šik? Aj také sú tohtoročné návrhy tenisiek, o čo sa postarali celosvetovo uznávaní módni návrhári. Nie sú však jediní, ktorí na tom majú svoj podiel. Veľa spravila ako vždy aj masa. Masa žien, ktoré chcú vyzerať šik, no zároveň chcú prežiť svoje dni bez otlakov a podobných, nie veľmi príjemných sprievodných javov spojených najmä s nosením opätkov. Aj my sme boli zvedaví, ako teda budú vyzerať tie najviac trendy kúsky!

Kreativita hýbe svetom


Presne tak. A práve preto by ste mali siahnuť i vy po niečom extra. Či už to bude leopardí, hadí alebo iný špecifický vzor. Je to len a len na vás. Hlavne sa nebojte extravagancie, pretože tá sa túto jar bude určite nosiť. A hlavne na nohách.

Desigual Foto: Desigual
Napriek tomu, že väčšina bežných smrteľníčok asi nebude mať vo svojom šatníku kúsky od Diora či Chanela, neznamená to, že by ste nemohli mať im podobné. Tenisky, ktoré predviedli vo svojich návrhoch, už dávno nie sú len bežnými teniskami. Hodia sa tak k rifliam, ako aj k šatám či sukniam. Aj keď si teraz možno hovoríte, že ich na nohách mať nikdy nebudete, nezúfajte. Kolekcie inšpirované práve nimi začínajú dorážať i na Slovensko.

Converse Foto: Converse
Tak, ako žiadnej žene v jej osobnej zbierke nesmú chýbať džínsy či krátke čierne šaty, ani tenisky by ste nemali odkladať na druhú koľaj. Hlavne nie tie, ktoré sa už dávno zapísali do histórie. Obyčajné, šnurovacie, no hlavne pohodlné tenisky musíte vlastniť i vy. Farebné s vysokou platformou alebo neutrálne hodiace sa i na behanie? Stačí si iba vybrať.

Komentáre