Štýl

Červená je farbou tejto sezóny. Doplňte si šatník

"Koncoročné sviatky sú síce za nami, no krásna a šik vianočná červená sa stále drží na rebríčku tých farieb, ktoré by ste v tomto období mali nosiť častejšie. "

Diana Vaculová, 23. januára 2015 12:00
Foto: Reserved


Napriek tomu, že je skutočne dôležitý strih odevu či materiál, nemali by ste zabúdať ani na farbu. Na chvíľku sa vzdajte čiernej či sivej a napochodujte si to kamkoľvek v červenej a my vám garantujeme, že okúzlite celé vaše okolie. Tieto kúsky by ste mali určite mať.

Sexi spodná bielizeň


Spodná bielizeň by mala byť základom každého šatníka. Takže si v prvom rade posvieťte na jej kvalitu, až potom vyberajte jej vzhľad. No a keď už sa budete rozhodovať, po akej by ste mali siahnuť, vyskúšajte vášnivú červenú. Síce nezažiarite pred celým vašim okolím, ale minimálne vy sa budete cítiť príťažlivejšie, to vám garantujeme.
Foto: New Yorker


Sveter


Každá žena by mala mať vo svojom šatníku teplý sveter v červenej farbe. Aj keď sa to možno nezdá, červená sa fantasticky kombinuje. Vynikajúco vyzerá napríklad s džínsami, čiernou, sivou či bielou, no pokojne môžete zaexperimentovať a vsadiť aj na bláznivejšie kombinácie, táto sezóna vám totiž praje.
Foto: Jennyfer


Risknite to s lodičkami


Poznáte to, keď si idete kupovať lodičky, väčšinou siahate po neutrálnych farbách, aby sa vám hodili k viacerým odevom. Takže končíte buď s krémovými alebo s čiernymi. No čo tak skúsiť aj červené? Budú k vašim kancelárskym outfitom vyzerať rovnako dobre, to si môžete byť isté a dodá to vašim lookom istý šmrnc.
Foto: F&F


Kabát, v ktorom zažiarite


Každá dáma by vo svojom šatníku mala mať kabát stálicu. To je taký, ktorý z módy len tak ľahko nevyjde, čiže buď čierny alebo sivý, s rovným strihom, ideálne asi po kolená. No okrem tohto kúsku vám odporúčame zakúpiť si aj taký, v ktorom zažiarite. Výrazná červená, zaujímavý strih, trošku extravagancie, to je to čo potrebujete.
Foto: Marks and Spencer


V týchto šatách to máte vyhrané


Plesová sezóna je v plnom prúde, no to nie je jediná príležitosť, na ktorú sa vám zídu červené šaty. Odporúčame vám kúpiť si taký kúsok, ktorý je približne po kolená, najlepšie ak sú aj trošku zateplené a šik. Takéto šaty totiž vynosíte napríklad aj do práce či na večierok s priateľmi. A okrem toho, ak si zvolíte správny strih, môžu vám fantasticky vytvarovať postavu a celkovo vás omladiť.
Foto: Reserved


ODPORÚČAME AJ:
Nie všetko, čo sa vám páči, je ešte IN: Na tieto kúsky zabudnite
Päť novoročných predsavzatí, ktoré by si mala dať každá žena
Päť dôvodov, prečo musíte používať v novom roku arganový olej
Ženy z celého sveta radia, ako byť krásna: Triky žien spoza hraníc
Päť beauty zlozvykov, ktorým by ste mali dať červenú

Komentáre