Hudba a film

Skupina Rammstein vystúpi v júni 2023 na trenčianskom letisku

"Celosvetovo uznávaná nemecká metalová kapela Rammstein so svojím turné precestuje Európu už tretíkrát. "

TASR, 6. septembra 2022 11:08
Na archívnej snímke kapela Rammstein. Foto: FB/Rammstein

Slovensko zažije historicky najväčší samostatný koncert v našich končinách, nemecké metalové hviezdy Rammstein to s European Stadium Tour 2023 rozbalia na Letisku Trenčín 14. júna budúceho roka. TASR o tom informovala PR manažérka Janka Marczellová.

Celosvetovo uznávaná nemecká metalová kapela Rammstein so svojím turné precestuje Európu už tretíkrát. Šou zanechala dojem v státisícoch fanúšikoch, ale aj v hudobných žurnalistoch vážených médií, ktorí tohtoročné turné ovenčili vyjadreniami, ako gigantická šou. Koncert, ktorý Süddeutsche Zeitung pomenovali ako Rammstein s obrovskou dávkou ohňostrojov, výbuchov a dymu, sa uskutoční i na Slovensku po viac ako 11 rokoch, keď predchádzajúci koncert odohrali na bratislavskom Zimnom štadióne Ondreja Nepelu 6. novembra 2011.

Pódium, ktoré svojou výškou niekedy prevyšuje strechy štadiónov, šou plná ohňa a plameňov, zohratá kapela a dianie na pódiu plné humoru a hudobného zážitku robí koncerty Rammstein na poli hudby jedinečnými, či už z hľadiska štýlu, veľkoleposti či kvality. Vstupenky na koncert budú dostupné od štvrtka 8. septembra v sieti Ticketportal.




Komentáre