Život

Highlighty týždňa: Strach v lietadle, svadba a klobúk

"Spevák Bono sa v lietadle obával o svoj život, Geri Halliwell sa bude vydávať a extrémne drahý Napoleonov klobúk. "

Webmagazin.sk/TASR, 17. novembra 2014 8:00
Ilustračné foto. Foto: TASR/AP


Bývalá členka britskej hudobnej skupiny Spice Girls Geri Halliwell oznámila zasnúbenie so šéfom tímu Formuly 1 Red Bull Christianom Hornerom. Geri (42), matka jedného dieťaťa, zverejnila oznámenie v denníku Times vychádzajúcom v Londýne. Uviedla v ňom, že 40-ročný šéf tímu Infiniti Red Bull Racing, s ktorým chodí posledných osem mesiacov, sa stane jej manželom. Horner, ktorý je takisto Brit, má ročnú dcéru Oliviu zo vzťahu s Beverly Allenovou. Horner a Allenová sa rozišli len šesť mesiacov po narodení Olivie, po 14 rokoch partnerstva.
Geri Halliwell. Foto: TASR/AP


Zomrel basgitarista metalovej skupiny Black Tusk


Jonathan Athon, 32-ročný basgitarista americkej metalovej skupiny Black Tusk zomrel po tom, ako minulý víkend utrpel kritické zranenia pri havárii motorky neďaleko svojho domu v americkom štáte Georgia. Athonovu smrť potvrdila aj nahrávacia spoločnosť Relapse Records. Basista sa kriticky zranil v noci na sobotu, keď so svojou motorkou Harley-Davidson narazil do boku vozidla SUV v historickom centre mesta Savannah. V noci na nedeľu (9. novembra) ho v nemocnici odpojili z prístrojov.



Dvojmiliónový Napoleonov klobúk


Dvojrohý klobúk, ktorý kedysi nosil francúzsky cisár Napoleon Bonaparte, predali na dražbe vo Fontainebleau neďaleko Paríža za 1,9 milióna eur. Aukčný dom Osenat, ktorý dražbu viedol, informoval, že klobúk kúpil juhokórejský zberateľ. Chýrny klobúk bol jedným z množstva ďalších vecí francúzskeho cisára, ktoré dala do dražby monacká kniežacia rodina. Ešte stále existuje 19 klobúkov, ktoré patrili Napoleonovi.
Tento Napoleonov klobúk draho vydražili. Foto: TASR/AP


Šokovaný Bono z U2


Súkromnému lietadlu frontmana írskej skupiny U2 Bona odpadli počas letu nad Nemeckom dvere, keď sa stroj pripravoval na pristátie v hlavnom meste Berlín. Spevák nebol v ohrození života. Oznámili to predstavitelia berlínskeho letiska Schönefeld. Hovorca letiska Ralf Kunkel povedal, že zadné dvere s rozmermi 80 centimetrov krát 100 centimetrov dopadli do okolia letiska Schönefeld na juhovýchodnom okraji Berlína. Nie je jasné, ako sa mohlo stať, že dvere odpadli. Nemecké úrady prípad vyšetrujú, uviedol hovorca.
Člen írskej skupiny U2 Bono. Foto: TASR/AP


ODPORÚČAME AJ:
Mrazivé cestovateľské historky: Mŕtvola pod matracom a krysa
Toto video musíte vidieť: Nevšedná láska tučniakov v snoch chlapca
Nepamätáte si obdobie, keď ste boli bábätkom? Vieme prečo
Desať sexi trikov pre nezabudnuteľnú svadobnú noc
Princ William robil v utajení príležitostné práce

Komentáre