Život

Desať sexi trikov pre nezabudnuteľnú svadobnú noc

"Svadobná noc má byť vzrušujúca a zároveň výnimočná. Ako to však dosiahnuť, ak „pred svadbou nie“ už dávno neplatí? "

Andrej Onufer, 9. novembra 2014 8:00
Foto: discoverityourself.com


Pred svadobné prípravy dajú budúcim mladomanželom poriadne zabrať. Popri plánovaní svadobného menu, výbere šiat, zaisťovaní sály a hudby možno pozabudnete na to najdôležitejšie. A to je svadobná noc.

V súčasnej dobe zrejme mladé páry nemajú príliš veľké očakávania od svadobnej noci, keďže už spolu pred svadbou nejaký čas žijú. Vytráca sa teda to čaro a vzrušenie naozaj prvej spoločnej noci.

Netreba však zúfať. Ako urobiť z vašej svadobnej noci nezabudnuteľný zážitok, vám pomôže 10 nápadov a trikov zo svadobného sprievodcu zverejneného na stránke www.popsugar.com.

Foto: Bonton film


1.

Flirtujte spolu počas svadby. Iste máte stres, aby všetko dobre dopadlo, aby boli hostia spokojní, ale popri tom všetkom si nájdite čas na seba. Pozerajte si do očí, držte sa za ruky, ukradnite si pre seba nejaké tie bozky. Týmto sa sústredíte iba na seba a na vyvrcholenie dňa, ktorým bude svadobná noc.

2.

Naplňte izbu vôňou. Vône v našom mozgu stimulujú spomienky, emócie, náladu. Využite vonné sviečky alebo esenciálne oleje. Santalové drevo, levanduľa alebo jazmín zvyšujú vzrušenie a sexuálnu túžbu.

3.

Nechajte ženícha, nech vás prenesie cez prah. Táto romantická tradícia sa datuje už od rímskych čias a má zabezpečiť šťastie pre manželský pár. Zároveň to môže byť zábava pre oboch partnerov, ktorá môže pokračovať napríklad zmyselnou masážou...

4.

Sexi kúsok. Prekvapte svojho novomanžela nejakým novým kúskom bielizne, ktorý ešte na vás nevidel. Neprekáža, že nevyzeráte ako z módneho časopisu. „Chlap sa určite zameria na to, či ste sexi a nie na veľkosť vašich stehien,“ radí svadobný sprievodca.

5.

Kŕmte sa navzájom. Je to skvelý spôsob, ako si urobiť intimitu. Miska jahôd melónové guľôčky alebo čokoládové pralinky navodia tú správnu atmosféru.

Foto: cleo.com.my


6.

Využite afrodiziaká. Je známe, že určitý druh potravín zvyšuje libido. Čokoláda obsahuje kofeín a chemickú látku fenyletylamín, ktorý navodí dobrý pocit a náladu na sex. Skúste tiež med, ktorý obsahuje bór, alebo ustrice obsahujúce zinok. Tieto minerály zvyšujú produkciu testosterónu, hormónu zodpovedného za sexuálne túžby.

7.

Znova vytvoriť prvýkrát. Veľa žien hovorí, že najvzrušujúcejší bol pre ne prvý sex so svojím terajším partnerom. Ak vaša svadobná noc nie je „prvýkrát“, pokúste sa priblížiť ten okamih. Môžete si napríklad pustiť rovnakú hudbu ako vtedy, dať si rovnaký parfém, pripomenúť si spomienkami atmosféru toho dňa.

8.

Blaho vo vani. Pripravte si romantický kúpeľ s ružovými kvetmi, masážnymi olejmi a sviečkami. Navzájom sa umyte napríklad masážnymi morskými hubami a užite si svoje romantické chvíle.

Foto: Continental film


9.

Relax. Uvedomte si, že stres a tlak sú už preč. Hovorte o svojom úžasnom dni, vyberte tie najkrajšie momenty. Snívajte spolu o svojej budúcnosti, rodine alebo plánujte svoje medové týždne.

10.

Nerušiť. Najdôležitejšie je, aby vás počas svadobnej noci nikto nerušil. Nepozývajte do svojej izby ani rodinu ani priateľov. Tí nech sa bavia na svadobnej hostine. Vy si užívajte sexi romantické chvíle sami. Stačí na dvere povesiť tabuľku Nerušiť a tým je povedané všetko.

ODPORÚČAME AJ:
Nekonečná láska: Týchto päť filmov by mal vidieť každý romantik
Romantika a komédia na jednom mieste: Až po uši si určite obľúbite
Paríž a Vegas sú pasé. Najromantickejší je Rím, najdivokejší Berlín
Svadba v zime: 10 tipov, vďaka ktorým bude ako z rozprávky

Komentáre