Život

Highlighty týždňa: Serena Williamsová predviedla svoju módnu kolekciu

"Prečítajte si, čo zaujímavé sa stalo počas minulého týždňa."

Tomáš Kušnír, 21. septembra 2015 12:00
Americká tenistka Serena Williamsová kráča na mólo po módnej prehliadke svojich kreácií na jar 2016. Foto: TASR/AP
Svetová ženská tenisová jednotka Serena Williamsová sa prezentovala aj bez rakety. Na newyorskom týždni módy predviedla svoju kolekciu oblečenia. Módna prehliadka sa konala len pár dní po šokujúcej prehre, ktorú jej uštedrila Talianka Roberta Vinciová v semfinále ženskej dvojhry na záverečnom grandslame sezóny v New Yorku. Šesťnásobná víťazka US Open tak stratila šancu zavŕšiť kalendárny Grand Slam, čo sa naposledy podarilo v roku 1988 Steffi Grafovej. Na konci prehliadky vyšla na predvádzacie mólo aj Serena Williamsová. Na sebe mala čiernu strapcovanú sukňu a čierny priliehavý top s hlbokým výstrihom.



Prvú zmluvu Beatles z roku 1961 vydražili za vyše 90.000 dolárov


Newyorský aukčný dom oznámil, že v sobotu predal v dražbe vôbec prvú zmluvu, akú Beatles kedy podpísali, za vyše 90.000 amerických dolárov. Aukčný dom Heritage Auctions uviedol, že zmluva je z roku 1961 a Beatles sa v nej zaviazali nahrať rokenrolovú verziu piesne My Bonnie Lies Over the Ocean. Singel z nahrávania v Hamburgu vyšiel iba v Nemecku. Ale pomohol skupine k tomu, aby ju objavil manažér Brian Epstein.

Rolling Stones chystajú na budúci rok nový album


Na snímke Mick Jagger zo skupiny The Rolling Stones počas koncertu na letnom festivale v kanadskom Quebecu. Foto: TASR/AP
Kultová britská rocková formácia The Rolling Stones sa chystá na budúci rok, po skončení koncertného turné v Južnej Amerike, do nahrávacieho štúdia, kde by mal vzniknúť prvý nový štúdiový album formácie od opusu A Bigger Bang (2005). Už v piatok sa v predaji objaví prvý sólový album Keitha Richardsa po 23 rokoch s titulom Crosseyed Heart. V rovnaký deň bude cez sieť Netflix dostupný aj dokumentárny film o tomto pilieri legendárnej formácie s názvom Under the Influence.

Do kín vstúpil Aferim!, prináša tému rómskeho otroctva


Program slovenských kín tento týždeň spestril rumunsko-bulharsko-česko-francúzsky koprodukčný film Aferim! Dobrodružná historická dráma, za ktorú získal rumunský režisér a scenárista Radu Jude Strieborného medveďa na MFF Berlín, sa odohráva v 19. storočí vo Valašsku. Miestny šľachtic Iordache si najmä policajta Costandina, aby našiel Carfina - cigánskeho otroka, ktorý utiekol z Iordacheho statku po tom, čo mal milostnú aféru s jeho manželkou Sultanou.



ODPORÚČAME AJ:
Toto v sebe musí mať fajčiar, aby sa dožil vysokého veku
Sedem spôsobov, ako spoznáte pasívne agresívnych ľudí
Kúpili ste originál alebo fejk? Zistíte to pomocou aplikácie
Nakrúcanie seriálu Marco Polo sa na Slovensku skončilo
Kozovi film inšpirovaný jeho osudom život nezmenil

Komentáre