Štýl

Zľavy opantali nákupné centrá: Tieto kúsky musíte mať

"Niet nad zimné výpredaje! Obchody sa priam hemžia skvelým oblečením a vy si ho môžete nakúpiť za výhodné ceny. "

Diana Vaculová, 2. februára 2015 8:00
Ilustračné foto. Foto: TASR/AP
Takmer každá žena rada nakupuje, doplňuje svoj šatník o nové, vkusné oblečenie. A čo ak je práve teraz za skvelú cenu? O to lepšie! Niet lepšieho času na nákupy, ako práve teraz. Preto neseďte doma a vyrazte do obchodov, ale ešte predtým sa inšpirujte týmito piatimi tipmi.

Prešívaná bunda s kožušinou


Prečo si kúpiť práve takú? No preto, že tento typ vetroviek z módy len tak ľahko nevyjde. Najmä, ak si ich zakúpite v zemitých odtieňoch akými je napríklad kaki zelená, hnedá či čierna. Môžete sa spoľahnúť, že budete šik aj o rok. Akurát, že ju budete mať teraz za polovicu. Hor sa nakupovať!
Foto: Marks and Spencer


Zimné štýlové šaty


Žiadnej dáme by nemali v šatníku chýbať šaty, ktoré sú elegantné a šik, no zároveň v nich nezamrzne a môže si k nim obuť hoc aj čižmy. Presne také sú pletené šaty, ktoré nájdete snáď v každom obchode. Klasickými šedými či čiernymi nič nepokazíte, no nebojte sa ísť aj do výraznejších farieb, akými sú napríklad červená, fialová či modrá.
Foto: H&M


Cardigan nesmie chýbať


Určite ste si všimli, že tieto predĺžené svetríky priam zaplavili všetky obchody. Rôzne dĺžky, vzory, strihy. Sú skrátka šik a pokiaľ ich správne skombinujete vyčarujete si dokonalý look. Takže, ak ešte stále neviete, čo si kúpiť za výhodné ceny, určite by to mal byť aj jeden cardigan.
Foto: H&M


Topánky


Jedny nikdy nestačia. A hlavne nie čižmy, pretože pokiaľ nepatríte k tým dámam, ktoré majú plný botník kožených topánok, pravdepodobne sa vám čižmy, ktoré ste kúpili lacno, skôr či neskôr zničia. V zálohe sa teda určite zídu nejaké in motorkárske topánky, ktoré sú nielen hitom tejto sezóny, ale aj príjemnou hrejivou ozdobou vašej nohy.
Foto: Jennyfer


Nezabudnite na šály, rukavice a čapice


Pretože doplnkov skrátka nie je nikdy dosť. Nehovoriac o tom, že najviac tepla uniká práve cez hlavu, takže pozor milé dámy, okrem zamaskovania nevydareného účesu môže čiapka slúžiť aj na to. Šál a rukavice zas môžu ohriať váš krk a príjemne doladiť váš outfit. Vsaďte najmä na pletené motívy, s nimi to máte vyhrané.
Foto: New Yorker


ODPORÚČAME AJ:
Urobte si dokonalý účes za pomoci obyčajných čiernych sponiek
Chcete mať pery, ktoré bude chcieť bozkávať každý muž? Inšpirujte sa
Pomarančové desatoro: Vďaka týmto tipom budete stále krásne
Červená je farbou tejto sezóny. Doplňte si šatník
Nebojte sa experimentovať: Stavte na metalické odtiene

Komentáre