Štýl

Nebojte sa experimentovať: Stavte na metalické odtiene

"Mnoho žien si mylne myslí, že v strieborných či zlatých outfitoch by vyzerali smiešne, vulgárne, alebo ako od kolotočov. Neverte tomu."

Diana Vaculová, 19. januára 2015 14:00
Ilustračné foto Foto: Reserved


Metalické odtiene vám môžu vyčarovať krásny a šik outfit. Stačí vedieť ako ich zladiť a kam ich nosiť. Nebojte sa, nie sú vhodné len na večierky a diskotéky, ich všestrannosť vás ohromí hneď ako si vyskúšate prvé looky. A ak patríte k menej odvážnym dámam, tak vsaďte aspoň na doplnky.

Zažiarite


Vďaka metalickým odtieňom budeme vždy stredobodom pozornosti. Všetky oči budú hľadieť na vás a môžete si byť isté, že vás neprehliadne ani jeden chlap vo vašom okolí. No a po ktorých siahať? Vyskúšajte napríklad výrazná striebornú sukňu, zlé tričko či zaujímavé doplnky, samozrejme, nie všetko dokopy. Zaručujeme vám, že budete žiariť.
Ilustračné foto Foto: Marks and Spencer

Pôsobia elegantne a štýlovo


Mnohé z vás si asi pri predstave nosenia metalických odtieňov napríklad do práce povedia, že to je nevhodné. Vraj takýto druh odevu sa hodí len na party a červené koberce. Milé dámy, ste na omyle. Ak sa nepustíte do bláznivých kombinácií a vyskúšate napríklad striebornú sukňu, čierne obyčajné tričko a opätky bez platformy, budete pôsobiť maximálne štýlovo aj elegantne. S takýmto lookom sa pokojne môžete vybrať aj do kancelárie.
Ilustračné foto Foto: H&M - F&F - Reserved

Sú všestranné


Nielen, že sa hodia takmer všade, ale môžete ich aj nosiť takmer so všetkým. Možno patríte k opatrnejším ženám, najmä čo sa týka experimentovania a viac vám bude sedieť vyššie uvedený outfit, no ak sa nebojíte riskovať, môžete si k metalickým odtieňom dať aj tenisky, džínsy, výrazné farby či zaujímavé strihy kabátov. Je to len a len na vás a vašej fantázii.
Ilustračné foto Foto: TASR

Malý tip na záver, s metalickými odtieňmi si viete vyčarovať aj takzvané vesmírne looky, a to najmä pri kombinácií farieb, akými sú tyrkysová či fialová.

ODPORÚČAME AJ:
Celebrity sa vyfintili, jubilejný Ples v Opere otvoril Rick Astley
Päť novoročných predsavzatí, ktoré by si mala dať každá žena
Ženy z celého sveta radia, ako byť krásna: Triky žien spoza hraníc
Buďte stále príťažlivá a krásna: Tri rady ako na to
Už dnes vieme, čo bude fičať v roku 2015

Komentáre