Štýl

Zabudli ste na slávnu bomberu? Je späť

"Do výkladov obchodov sa vracia stará dobrá bombera. Ako ju však nosiť v roku 2016?"

Eva Frantová, 29. februára 2016 14:00
Ilustračné foto Foto: TASR/AP
Heslo, že móda sa vždy opakuje, bude nadchádzajúcu jar platiť dvojnásobne. Tentokrát totiž nehovoríme o obyčajných sukniach, rolákoch či retro slnečných okuliaroch. Do výkladov obchodov sa totiž vracia stará dobrá bombera. Ako ju však nosiť v roku 2016?

S hrdosťou


Nebojte sa ukázať, že máte štýl. Ak máte útlu postavu, pokojne siahnite v obchode i po o dve čísla väčšom modeli, ktorý vás celú zakryje. Skombinujte ho s úzkymi džínsami a ležérnymi teniskami a „casual style“ je na svete.

K sukni


Áno. Tentokrát neexistujú pri nosení bombery žiadne hranice. Zabudnite na to, čo by ste mali a čo nie. Jednoducho si užívajte skvelý pocit návratu do rokov minulých a oslávte príchod jari v kombinácii so sukňou. Že sa na vás ľudia pozerajú? No a čo, ste predsa štýlová a zvodná.

Nemusí byť zelená


Síce tento typ bundy poznáme hlavne v zelenom prevedení, medze vašej fantázii sa predsa nekladú. Pokojne sa rozhodnite pre žltú, červenú či modrú verziu. Jediné, na čo musíte dať pozor je, aby ladila so zvyškom vášho oblečenia. Nechcete predsa vyzerať ako šašo.

Dokonca i na večierok


Ak chcete svoj luxusný outfit aspoň trošku osviežiť či zmierniť, siahnite po bombere. Jej výstrednosť a klasika, ktorú so sebou nesie, z vás urobia neprehliadnuteľný objekt za pár sekúnd. Budujete si predsa vlastný štýl, tak sa nebojte ukázať, čo je vo vás.

ODPORÚČAME AJ:
Nový účes s príchodom jari: Inšpirujte sa hviezdami z Grammy 2016
Citlivá, mastná či suchá pleť? Vybrať si čistiaci gél nie je zložité
Naniesť mejkap je jednoduché, možno len robíte základnú chybu
Obchody sa plnia jarnou módou: Vieme, ktoré kúsky musíte mať

Komentáre