Štýl

Nový účes s príchodom jari: Inšpirujte sa hviezdami z Grammy 2016

"Slnečné lúče sa skôr či neskôr začnú predierať cez oblaky a sneh nás okrem horských oblastí nadobro opustí. Preto ako správna žena musíte jednoznačne zmeniť svoj účes."

Eva Frantová, 19. februára 2016 14:00
Ilustračné foto Foto: TASR/AP
Slnečné lúče sa skôr či neskôr začnú predierať cez oblaky a sneh nás okrem horských oblastí nadobro opustí. Preto ako správna žena musíte jednoznačne zmeniť svoj účes. Ak však neviete, ktorý je ten pravý a trendy, nenechajte si poradiť od nikoho iného ako od samotných hollywoodskych hviezd.

Bob je jednoducho top


Nielen Adele sa rozhodla zmeniť svoju vizáž a obetovať svoje krásne dlhé vlasy kvôli novému ošiaľu s názvom bob. Jednoduchý, ľahko udržiavateľný a hlavne chic účes totiž vládne svetu hlavne v neskorom zimnom období. Nie je nič jednoduchšie ako sa ráno zobudiť, učesať a vyraziť.

Cestička v strede


Časy, keď všetci nosili cestičku vo vlasoch na pravú či ľavú stranu sú dávno preč. In je cestička, ktorá sa nachádza rovno v strede čela a vaše vlasy vám jemne padajú do tváre. Ak ste si navyše dali v poslednej dobe urobiť i balayage, hviezdou večera budete určite.

Nebojte sa ofinky


Ak ste ešte nikdy nevyskúšali ako by ste vyzerali s ofinou, možno je práve teraz ten správny čas. Nemusí ísť o radikálnu zmenu, skúste len skrátiť prednú časť svojich vlasov a začesať ich na stranu. Ak sa vám nakoniec nebude hodiť, nikto si ani nevšimne, že vyzeráte inak. Tie odvážnejšie môžu zvoliť radikálnu ofinu, ktorá pokryje celé čelo, ako v prípade Taylor Swift.

ODPORÚČAME AJ:
Februárové počasie potrápi vašu ofinu: Ako jej dodať ten správny štýl?
Účes à la Jennifer Aniston nikdy nevyjde z módy. Ako ho dosiahnuť?
Štyri veci, ktoré nesmú chýbať vo vašej kozmetickej taške
Jemné vlny sú opäť trendy, nebojte sa ich vyskúšať

Komentáre