Štýl

Účes à la Jennifer Aniston nikdy nevyjde z módy. Ako ho dosiahnuť?

"Či už ste ju prvýkrát zažili ako súčasť Priateľov alebo vás zaujala svojou nestarnúcou krásou, Jennifer Aniston je ešte stále jednou z najsexi herečiek Hollywoodu. "

Eva Frantová, 8. februára 2016 14:00
Ilustračné foto Foto: TASR/AP
Jej typické blond vlasy siahajúce po plecia sa počas poslednej dekády zmenili naozaj len minimálne. Herečka Jennifer Aniston nimi ohuruje už nejaký ten rôčik a my za nimi šalieme od úplného začiatku. Ako ich však dosiahnuť?

Dôraz na šampón a kondicionér


Aj keď to tak možno nevyzerá, ale ak naozaj chcete dosiahnuť dokonalý vyfúkaný účes, podstatná je práve časť, ktorá sa deje ešte pred samotným sušením. Vlasom treba dodať hebkosť a flexibilitu. A práve tie dosiahnete tým správnym kondicionérom, ktorý vlasy zjemní a pripraví ich na ďalšiu manipuláciu.

Fúkajte, no netočte


Vlasy v zásade len vyfénujte bez použitia kulmy. Jennifer Aniston necháva svoju hrivu prirodzene zvlnenú, a to pomocou okrúhlej kefy a jemného prečesávania už počas samotného fúkania. Nebojte sa, že vám vaša námaha po pár hodinách spadne, podstatná je jednoduchosť a dojem prirodzenosti.

Old school: Na fixáciu použite lak


Aj keď sa obchody len tak hemžia produktami od výmyslu sveta, vy sa nedajte zlákať a stavte na starý dobrý lak na vlasy. Nanáša sa jednoducho a ak si vyberiete ten správny druh pre vaše vlasy, zafixuje ich na neuveriteľne dlho. Pri jeho aplikácii odporúčame použiť kúzlo modeliek Victoria Secret, ktorý sa vždy jemne predklonia, rozdelia vlasy do dvoch sekcií pozdĺž tváre a sprej aplikujú zo zadnej časti smerom dopredu.

ODPORÚČAME AJ:
Poškodila vám posypová soľ topánky? Vieme ako ju odstrániť
Váš rúž nevydrží na perách celý deň? Nezmysel
Ste pripravená na jar? Vieme, čo bude trendy
Farbenie vlasov doma: Ako predísť katastrofe?

Komentáre