Štýl

Váš rúž nevydrží na perách celý deň? Nezmysel

"Ak naozaj chcete, aby vám váš farebný spoločník vydržal na mieste celých 24 hodín, vyskúšajte zopár trikov."

Eva Frantová, 22. januára 2016 14:00
Ilustračné foto Foto: TASR/AP
Kedysi sme museli aplikovať rúž minimálne dvadsaťkrát, aby nám vydržal naozaj celý deň. Neustále sa však kontrolovať v zrkadle, chodiť na toaletu a dávať si pozor pri jedení nie je nič príjemné. Ak naozaj chcete, aby vám váš farebný spoločník vydržal na mieste celých 24 hodín, vyskúšajte zopár trikov.

Najprv korektor


Pery dôkladne zbavte nečistôt a odumretých kožných vrstiev až pokým nebudú úplne hľadké. Následne naneste vrstvu korektora, ktorý ich odmastí a pripraví na použitie rúžu. Zabezpečíte tak ľahké a jednoduché nanášanie a dlhotrvácnosť.

Ceruzka na pery je základ


Ak ste si doteraz myseli, že ju nepotrebujete ste na omyle. Ceruzka na pery totiž neslúži len ako prostriedok na ohraničenie pier. Je tiež jednoduchým podkladom pre váš rúž, zjednotí povrch pier a dodá im hebkosť. Zároveň ich pripraví na aplikáciu rúžu bez toho, aby ich zaťažila.



Trošku púdru a hotovo


Nakoniec už len stačí, ak použijete malé množstvo púdru, ktoré jemne vklepete do povrchu pier. Netreba to s ním preháňať, stačí ak vaše pery pokryje jemná, no dôkladná vrstva. Pery sa zacelia a váš rúž, ktorý následne aplikujete vydrží oveľa dlhšie ako obyčajne. Nič nie je predsa viac ženské, ako krásne zjednotené pery.


ODPORÚČAME AJ:

Dolce a Gabbana búrajú stereotyp: Módne prehliadky zaplnili burkami
Dymové líčenie ako Jennifer Lopez? Inšpirujte sa Zlatými glóbusmi
Farbenie vlasov doma: Ako predísť katastrofe?
Účes roku 2016: Bronde či balayage?

Komentáre